Rednic: Nici măcar nu i-am văzut pe portarii aflaţi în probe

Antrenorul FC Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că nu i-a văzut încă pe portarii străini aflaţi în probe şi că nu s-a decis încă dacă vreunul dintre ei va evolua în derbiul cu Steaua, de vineri, din cadrul etapei a XXX-a a Ligii I.

18 afișări
Imaginea articolului Rednic: Nici măcar nu i-am văzut pe portarii aflaţi în probe

Rednic: Nici măcar nu i-am văzut pe portarii aflaţi în probe (Imagine: Mediafax Foto)

"Nici măcar nu i-am văzut, nu am de unde să ştiu dacă vreunul dintre ei va apăra cu Steaua. Voi decide mâine (n.r. - joi) care dintre ei rămâne. Deocamdată ştiu doar că fac vizita medicală", a spus Rednic.

Portarii Aleksandrs Kolinko, din Letonia, şi sârbii Igor Kojici şi Vojislav Dragovici, care susţin probe la Dinamo, au efectuat, miercuri, vizita medicală la Insititul Naţional de Medicină Sportivă.

Preşedintele Consiliului Executiv al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat luni că gruparea "alb-roşie" tratează cu patru portari străini, liberi de contract, pentru a completa lotul după accidentările suferite de Bogdan Lobonţ şi Emilian Dolha.

Aleksandrs Kolinko a fost titularul postului de portar al naţionalei Letoniei la Euro 2004 şi a evoluat pentru Skonto Riga, FC Rostov şi Crystal Palace. Impresarul său, Cornel Teodorescu, a declarat că letonul a semnat un contract cu Dinamo valabil până la finalul sezonului.

Vojislav Dragovici, în vârstă de 27 de ani, a fost legitimat ultima oară la Austria Viena şi a mai evoluat pentru FC Zemun, Chievo Verona şi FC Sarajevo.

Igor Kojici, 22 de ani, a fost legitimat în sezonul 2008-2009 la echipa sârbă FK Hajduk Belgrad, care se află pe ultima poziţie în clasamentul ligii secunde din Serbia.

În meciul Oţelul - Dinamo, scor 0-1, disputat marţi, în etapa a XXIX-a a Ligii I, poarta formaţiei "alb-roşii" a fost apărată de al treilea goalkeeper din lot, Florin Matache.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici