Rednic: Nu cred că este momentul să preiau echipa Dinamo acum

Tehnicianul Mircea Rednic, care a semnat un contract pentru a prelua din vară pe Dinamo, a declarat, vineri, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, că nu crede că este acum momentul să revină pe banca tehnică a formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare.

13 afișări
Imaginea articolului Rednic: Nu cred că este momentul să preiau echipa Dinamo acum

Rednic: Nu cred că este momentul să preiau echipa Dinamo acum (Imagine: Mediafax Foto)

"Eu am semnat un contract pe doi ani începând cu 1 iunie. Am fost în vacanţă, acum m-am întors acasă. Nu ştiu, vom discuta astăzi, dar nu cred că este momentul să vin eu acum. Au un antrenor, echipa a jucat bine în afară de ultimul meci, care după părerea mea a fost un accident, să iei gol în minutul 87-90, a fost o relaxare pe un fond bun de joc. Eu nu cred că e cazul să vin eu acum. E un antrenor care a pregătit echipa în iarnă şi cunoaşte mai bine jucătorii, vorbesc de cei noi", a spus Rednic.

Întrebat dacă a pus condiţii acţionarilor pentru a accepta să antreneze încă de acum pe Dinamo, Rednic a răspuns: "N-am discutat. Condiţii?! De ce să mă întorc acum?"

Antrenorul a reafirmat faptul că nu a întocmit nicio listă cu jucători pe care ar urma să-i excludă din lot în momentul în care va reveni la Dinamo. "Nu există nicio listă neagră, voi o găsiţi. Am văzut şi astăzi interviuri, daţi nume, speriaţi şi jucătorii, şi suporterii. Nu se pune problema de asta. Nici nu sunt antrenor şi deja discutăm de listă neagră", le-a spus Rednic jurnaliştilor care l-au aşteptat la aeroport.

Întrebat dacă a studiat piaţa în Belgia, Rednic a răspuns, în glumă: "Piaţa? Nu sunt reduceri încă în Belgia, dar aşteptăm vara. Lăsaţi-mă, că sunt în concediu!".

Tehnicianul Mircea Rednic, care ar urma să redevină antrenor principal al FC Dinamo după încheierea sezonului 2007/2008, a declarat, miercuri seară, după înfrângerea suferită în meciul cu Pandurii Târgu Jiu, scor 1-2, că acţionarii clubului i-au cerut să preia de urgenţă postul pe care l-a mai ocupat până în etapa a VI-a a campionatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici