Rednic: Nu este o victorie norocoasă, ci una muncită

Tehnicianul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat că victoria, cu scorul de 2-1, din meciul de sâmbătă cu FC Vaslui, nu a fost una norocoasă, ci una muncită, însă a recunoscut că o remiză ar fi fost echitabilă.

10 afișări
Imaginea articolului Rednic: Nu este o victorie norocoasă, ci una muncită

Rednic: Nu este o victorie norocoasă, ci una muncită (Imagine: Mediafax Foto)

"A fost un joc bun făcut de ambele echipe. Nu cred că Vaslui se află din întâmplare acolo unde este, cu 15 puncte şi participantă în Cupa UEFA. Am câştigat cu o echipă foarte bună. A fost un joc spectaculos, cu multe faze de ambele părţi. La un moment dat meciul se îndrepta spre un egal, dar valoarea şi inspiraţia lui Bratu au făcut să luăm toate cele trei puncte în loc de unul singur. Oricum echitabil era un egal. Băieţii au muncit foarte mult, au reuşit să treacă repede peste momentul dificil. A fost o victorie meritată şi muncită cu cel mai greu adversar pe care l-am avut până acum. Ne-au pus în dificultate de multe ori, au fost faze fixe mai ales în prima repriză, cu acele trei sau patru cornere se putea face 2-0 şi se termina meciul. Nu este o victorie norocoasă ci una muncită", a spus Rednic, care a adăugat că arbitrajul de sâmbătă a fost bun.

Mircea Rednic a precizat că nu va mai discuta nimic despre finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu. "Spun doar că este un conducător bun", a menţionat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici