Rednic: Nu m-ar mulţumi un egal în meciul cu FC Timişoara

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, joi, că nu se mulţumeşte cu un rezultat de egalitate în partida programată duminică, împotriva grupării FC Timişoara, apreciind că formaţia sa trebuie să câştige acest meci.

1 afișare

"Este un meci important, nu avem alternativă, trebuie să câştigăm. Nu mă mulţumesc cu un egal, pentru că, în situaţia în care suntem, nu ne avantajează. Ne pregătim să câştigăm acest meci. Nu avem de luat nicio revanşă din Cupă, acum va fi cu totul altceva. Nu ştiu dacă este un meci decisiv pentru titlu, deoarece urmează şi întâlnirea cu Unirea Urziceni. Timişoara şi Urziceniul sunt cele mai importante contracandidate la titlu. Dacă noi învingem în toate cele patru partide rămase, tot nu ştiu care va fi câştigătoarea titlului, pentru că este normal ca FC Timişoara să îşi primească cele şase puncte înapoi. Nu avem timp de calcule; avem multe de pregătit, pentru că nu ne-a mulţumit jocul pe care l-am făcut cu Steaua", a spus Rednic.

Pe de altă parte, antrenorul Mircea Rednic a precizat că fundaşul Cosmin Moţi, nevoit să predea permisul de conducere întrucât figurează pe lista celor 297 persoane ale căror carnete au fost suspendate deoarece ar fi fost obţinute fraudulos, este afectat de această decizie. "Moţi nici nu a putut să doarmă, e afectat, nu ştiu dacă mai iese joi la antrenament. Şi eu, acum 30 de ani, am bătut Steaua şi am primit permisul de conducere după acea victorie", a declarat tehnicianul.

Mijlocaşul Gabriel Boştină a declarat, joi, că speră ca suporterii să nu apeleze la scandări rasiste în timpul meciului cu FC Timişoara: "Sper să nu fie probleme din partea suporterilor, să vină cât mai mulţi şi să fie mândri de noi. Toate meciurile care urmează sunt importante, dar primul este cel mai important. Tensiune nu există la noi, pentru că avem experienţă. Vor fi meciuri de care pe care, meciuri frumoase".

Joi, mijlocaşul Papa Malick s-a antrenat separat, în timp ce portarul Emilian Dolha şi-a reluat antrenamentele cu echipa: "Dacă l-am folosi pe Dolha duminică am risca să nu-l mai putem folosi în ultimele trei partide", a spus Rednic. La rândul său, Dolha a declarat: "Mă simt pregătit pentru antrenament. Până acum, nu am făcut pregătire pe teren. Antrenorul este cel care va decide dacă voi putea intra duminică în poartă".

La meciul cu Timişoara, vor reveni în lotul dinamoviştilor, după accidentări, Ze Kalanga şi Zicu.

Meciul Dinamo - FC Timişoara, din cadrul etapei a XXXI-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici