Rednic: Ogăraru a refuzat un transfer la Dinamo

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, vineri, că a vorbit cu fostul fundaş dreapta al formaţiei Steaua şi actual jucător al grupării Ajax Amsterdam, George Ogăraru, despre posibilitatea unui transfer la gruparea "alb-roşie", dar internaţionalul l-a refuzat.

377 afișări
Imaginea articolului Rednic: Ogăraru a refuzat un transfer la Dinamo

Rednic: Ogăraru a refuzat un transfer la Dinamo (Imagine: Mediafax Foto)

"Sincer să fiu, cu Ogăraru am vorbit, nu-mi ştia numărul, i-am transmis un mesaj că vreau să vorbesc cu el, m-am prezentat, i-am spus că vreau să vorbesc cu el. Mi-a zis «Nea Mircea, în orice problemă discutăm, dar nu venirea mea la Dinamo»", a spus Mircea Rednic.

Tehnicianul dinamovist a precizat că există negocieri pentru un transfer al fundaşului Gabriel Tamaş de la Auxerre. "Nu vorbim de Tamaş acum. Moţi, Goian au jucat foarte bine. Moţi, un jucător foarte curtat... Haideţi să nu vorbim până nu se va realiza transferul lui Tamaş. Sunt discuţii, s-a vorbit cu el...", a mai spus Rednic.

Antrenorul crede că jucătorul sârb aflat în probe la Dinamo, Nikola Vasiljevici, fost jucător la UTA Arad, ar putea fi o soluţie pentru postul de fundaş stângă. "Nu ştiu dacă va semna cu Dinamo, trebuie să mai avem răbdare cu el. Dar îmi place. Ar putea fi o soluţie pentru banda stângă", a relatat Rednic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici