Rednic: Pe vremea asta nu se poate juca

Antrenorul dinamovist Mircea Rednic a declarat, joi, la revenirea din cantonamentul din Antalya, că este îngrijorat de vremea nefavorabilă şi că are impresia că a pregătit degeaba formaţia "alb-roşie" în condiţii bune de joc.

10 afișări
Imaginea articolului Rednic: Pe vremea asta nu se poate juca

Rednic: Pe vremea asta nu se poate juca (Imagine: Mediafax Foto)

"Ne-am pregătit foarte bine. Toţi sunt sănătoşi, iar acesta e lucrul cel mai important pentru mine. S-a lucrat foarte bine, am avut meciuri bune în care am primit răspunsuri la fel. Adversarii noştri nu vor ţine cont de rezultatele din amicale, pentru că nici eu nu mă iau după rezultatele din această perioadă. Mă bucur că echipa a început să joace bine. Sunt îngrijorat de vreme, noi ne-am pregătit o lună de zile în condiţii foarte bune şi am înţeles că aici, săptămâna viitoare va fi şi mai rău, o să ningă, am impresia că ne-am pregătit degeaba, nu se poate juca în condiţiile astea", a spus Rednic la sosirea pe Aeroportul Aurel Vlaicu.

Tehnicianul a mai spus că este supărat pe fundaşul Gabriel Tamaş pentru că a consumat băuturi alcoolice în cantonament şi că jucătorul va fi sancţionat conform regulamentului de ordine interioară: "Da, mai sunt supărat pe Tamaş, pentru că nu aveam nevoie de aşa ceva şi pentru că a dat ocazia să se vorbească negativ de Dinamo. A greşit, a fost un accident. El e conştient că a greşit şi de luni va intra în programul normal al echipei. Tamaş e un jucător foarte bun, titular la echipa naţională şi la Dinamo şi nu poţi renunţa uşor la un astfel de jucător. Chiar dacă a greşit, va plăti conform regulamentului".

Referitor la jucătorii Bruno Simao şi Dino Eze, ultima oară la UTA Arad, respectiv Gloria Buzău, care s-au antrenat joi dimineaţă cu preparatorul fizic Constantin Niculae la sala de forţă a clubului Dinamo, Rednic a spus că nu se pune problema ca aceştia să semneze contracte cu gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare. "Nu e adevărat, nu a semnat niciun jucător. Dacă semnau, vă spuneam eu. Nu e vorba nici de probe de joc, încă nu se pune problema ca Simao să vină aici, nu ştiu ce aţi inventat voi", a mai spus tehncianul dinamovist.

Antrenorul s-a declarat de asemenea neîncrezător în ceea ce priveşte transferul jucătorului Cosmin Contra de la Getafe: "Eu nu cred, eu sunt mulţumit de jucătorii pe care îi am la dispoziţie în lot. Să fim noi sănătoşi până la vară, să vedem cine va fi antrenor şi vom mai vedea".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici