Rednic: Pentru unii jucători e ultima şansă de a juca în grupele LC

Antrenorul dinamovist Mircea Rednic a declarat, luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că pentru unii dintre elevii săi meciul de marţi cu Lazio Roma reprezintă ultima şansă de a juca în grupele Ligii Campionilor.

2 afișări
Imaginea articolului Rednic: Pentru unii jucători e ultima şansă de a juca în grupele LC

Rednic: Pentru unii jucători e ultima şansă de a juca în grupele Ligii Campionilor

Tehncianul formaţiei "alb-roşii" crede că meciul cu Lazio este la fel de important şi pentru cariera sa. "Aseară am avut tot lotul la dispoziţie. Toţi cei care au fost accidentaţi s-au antrenat normal, ceea ce este un lucru pozitiv pentru noi, având în vedere importanţa meciului. Pentru unii jucători, cred că e ultima lor şansă de a mai juca în grupele Ligii Campionilor. Şi ei au înţeles lucrul ăsta. Tensionaţi nu sunt jucătorii, dar e normal să ai emoţii la un asemena meci. Ei sunt conştienţi că pot obţine cea mai mare performanţă de după 1990. Şi le stă în putinţă. Am demonstrat asta şi la Roma, în meciul tur. În echipa lui Lazio au apărut unii jucători noi, au un cuplu redutabil de atacanţi, foarte periculos. Nu vom ţine cont de rezultatul din tur, ar fi o mare greşeală să ne gândim că suntem calificaţi. Practic la 0-0 suntem calificaţi, dar va fi foarte greu să menţinem acest rezultat", a delcarat Rednic.

El spune că va ţine cont în alcătuirea echipei de faptul că mulţi dintre jucători au lipsit două săptămâni de la antrenamente, din cauza accidentărilor. "Le-am cerut doar ceea ce ştiu ei să facă. Am mare încredere în ei şi mă bazez pe ei. Ar fi cea mai mare performanţă de la Revoluţie, dar de rezultat eu voi fi responsabil. Mă bucur că am tot lotul valid (n.r. - mai puţin Zicu, Moţi, accidentaţi şi L.Goian, suspendat) şi nu trebuie să fac multe modificări în alcătuirea echipei. Dar trebuie să ţin cont de faptul că unii jucători nu s-au antrenat mai bine de două săptămâni. Noi suntem pregătiţi şi pentru prelungiri şi pentru lovituri de la 11 metri şi pentru teren greu pentru că aşa va fi. Va trebui să jucăm cu foarte multă inteligenţă la acest meci pentru că au jucători, de la mijloc în sus, care pot face diferenţa. Trebuie să fim foarte atenţi, să nu le lăsăm spaţii şi să jucăm cât mai grupat. Meciul va fi total diferit decât cel de la Roma. Am mare încredere în fotbaliştii mei că ne vom califica. O merită", a mai spus Rednic.

Antrenorul dinamovist consideră că el este cel care trebuie să răspundă de rezultatul de marţi seara: "În fotbal se întâmplă multe şi e normal ca antrenorul să răspundă şi în faţa suporterilor. Nu am rămas la Dinamo pentru bani, ci pentru performanţă. Şi la cluburile mari cât ai performanţă, te gandeşti să continui, altfel e greu. Pe fotbalişti nu cred că îi interesează banii. Din moment ce ajungi în grupele Ligii Campionilor vin şi banii. Dacă facem performanţă toţi vom fi mulţumiţi din punct de vedere financiar".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici