Rednic: Preşedintele de la Standard mi-a spus ce jucători să trimit în teren

Tehnicianul formaţiei KAA Gent, Mircea Rednic, a declarat, în presa belgiană de miercuri, că preşedintele clubului Standard Liege, Roland Duchatelet, nu i-a respectat munca şi a povestit că acesta i-a dat o foaie cu jucătorii care trebuie să evolueze, însă antrenorul român a rupt-o.

75 afișări
Imaginea articolului Rednic: Preşedintele de la Standard mi-a spus ce jucători să trimit în teren

Mircea Rednic (Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Roland Duchatelet a dat dovadă de lipsă de respect faţă de munca mea. Sunt încă supărat pe Duchatelet. Eram la Standard de o zi când Duchatelet mi-a spus: «Nu cunoşti echipa. Aici ţi-am pus jucătorii pe care trebuie să-i trimiţi în teren». Am luat foaia şi am rupt-o în faţa lui. Din acea zi am ştiut că voi avea probleme şi că la primul lucru nu-i convine voi fi dat afară", a declarat Rednic.

Pe de altă parte, Mircea Rednic a declarat că nu va pleca de la KAA Gent până nu va câştiga titlul cu această formaţie: "Nu intenţionez să plec de la Gent fără titlu. Toată lumea m-a auzit bine, nu voi pleca de aici fără să câştig titlul".

Tehnicianul Mircea Rednic a fost numit, la 1 octombrie, în funcţia de antrenor al echipei KAA Gent, ocupanta locului opt în campionatului Belgiei.

Mircea Rednic a plecat de la Standard la 27 mai. Rednic, în vârstă de 51 de ani, a preluat gruparea belgiană în octombrie 2012, după demiterea lui Ron Jans, şi a reuşit să califice echipa în Liga Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici