Rednic: Pulhac va fi supus unei operaţii, Niculae poate juca cu CFR Cluj la limită

Antrenorul FC Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, joi, că fundaşul stânga Cristi Pulhac va fi supus unei intervenţii chirugicale, în urma accidentării din partida cu Farul Constanţa, şi că nu ar dori să rişte să-l folosească pe atacantul Marius Niculae în derbiul cu CFR Cluj.

12 afișări
Imaginea articolului Rednic: Pulhac va fi supus unei operaţii, Niculae poate juca cu CFR Cluj la limită

Rednic: Pulhac va fi supus unei operaţii, Niculae poate juca cu CFR Cluj la limită (Imagine: Mediafax Foto)

"Situaţia lui Pulhac este destul de gravă, pentru că trebuie supus unei intervenţii chirurgicale, şi asta înseamnă că va sta deoparte cel puţin trei luni. Practic pentru el s-a terminat turul. Va reintra abia în retur. E o pierdere mare pentru noi pentru că este un jucător constant şi de bază. Asta este viaţa, am soluţii, jucătorilor care evoluează pe acest post li se va da o şansă să joace. Marius Niculae va putea juca cu CFR Cluj doar la limită. El se antrenează separat dar nu aş vrea să risc. Sigur că mi l-aş dori în echipă, dar dacă recidivează asta ar însemna să mai pierd încă un jucător pentru acest final de tur şi nu vreau", a declarat Rednic.

Tehncianul formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare consideră că primele fotbaliştilor nu trebuie înjumătăţite după ratarea calificării în grupele Cupei UEFA, având în vedere faptul că echipa se află pe primul loc în clasamentul Ligii I.

"Pe mine mă interesează să câştig fiecare meci, va veni şi spectacolul dar pentru începutul campionatului noi ne-am propus doar să câştigăm cât mai multe puncte. Lumea va fi şi mulţumită de joc. Nu uitaţi că în meciul cu Pandurii am pierdut în minutul 86, cu Steaua am pierdut pe două greşeli ale noastre. Deci am fi putut avea maxim de puncte. A, cu Rapid, pardon, cu Steaua nu facem greşeli. Eu nu ştiu de înjumătăţirea primelor jucătorilor. Ei mai au restanţe pentru trei meciuri, Cristi Borcea e plecat, se întoarce mâine şi vom discuta. A fost o discuţie între jucători şi Cristi dar eu îmi susţin jucătorii şi ţin minte că primele depindeau şi de locul în clasament. Din moment ce suntem pe primul loc primele ar trebui să fie de sută la sută", a mai spus Rednic.

Fundaşul dinamovist Cristian Pulhac a suferit o entorsă la genunchiul stâng în meciul cu Farul Constanţa, disputat, duminică, în etapa a X-a a Ligii I şi va lipsi de pe teren tot turul. În minutul 56 al meciului câştigat de Dinamo cu scorul 1-0, Pulhac a căzut pe genunchi după ce a fost dezechilibrat de un adversar, fiind înlocuit de Silviu Izvoranu.

Acanatul Marius Niculae s-a accidentat l aultimul antrenament de dinaintea returului cu NEC Nijmegen, din cadrul turului I al Cupei UEFA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici