Rednic: Rapid e o echipă bună, dar noi nu i-am lăsat să joace

Tehnicianul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, sâmbătă seară, după victoria, de pe teren propriu, cu scorul de 3-0, din meciul cu Rapid, că formaţia învinsă este bună, dar nu a fost lăsată de gazde să joace.

10 afișări
Imaginea articolului Rednic: Rapid e o echipă bună, dar noi nu i-am lăsat să joace

Rednic: Rapid e o echipă bună, dar noi nu i-am lăsat să joace (Imagine: Mediafax Foto)

"Nici nu ne gândeam la această diferenţă de scor, pentru că am întâlnit o echipă foarte puternică. E un scor mare, mic, important e că am câştigat. Nu e vorba de ruşine pentru Rapid în seara asta, Rapid e o echipă bună, dar noi nu i-am lăsat să joace. E bine că ei or să mai câştige meciuri şi se vor bate pentru locul doi. Nu-mi trebuie mie laude acum, le aştept la final. Am câştigat trei puncte uc o echipă puternică şi nu ştiu cine va mai bate Rapid de acum înainte", a spus Rednic.

Mircea Rednic, fost antrenor al echipei Rapid, a precizat că acest meci nu a fost pentru el o revanşă: "Nu a fost o revanşă personală pentru mine, eu sunt profesionist. Suporterii Rapidului la final au spus iar lozincile lor, eu am replicat şi poate că trebuia să-mi văd de treaba mea. Eu am mai spus, rapidiştii toată viaţa lor or să mă pomenească. Şi ei şi copiii lor pentru ce am făcut acolo şi pentru că am câştigat ultimul campionat pentru Rapid".

Rednic a menţionat că în derbiuri trebuie să vii cu surprize pentru a te impune.

"Am folosit jucătorii care care am simţit că trebuie să joace şi i-am băgat chiar la derbi. Într-un astfel de meci trebuie să vii cu surprize pentru a te impune în faţa unui adversar ca Rapid (titularizarea lui Bruno Simao şi Blay şi folosirea lui Malick la mijloc). Au fost surprize. Marian Rada a învăţat multe, dar să fie strâmb ca mine n-a învăţat. El a făcut treabă bună, Rapid a jucat foarte bine până la acest meci, dar azi a fost seara noastră. Sunt fericit pentru acţionarii mei, pentru că în ultimul timp au fost luaţi la mişto şi acum e rândul lor", a adăugat tehnicianul.

El s-a declarat încântat de faptul că la partida cu Rapid nu au existat probleme de arbitraj: "S-a tot spus că Dinamo e ajutată, de aceea mă bucur că n-au fost probleme de arbitraj. A fost un arbitru tânăr, care a demonstrat că poate duce un meci de nivelul ăsta".

Formaţia Dinamo Bucureşti a câştigat, sâmbătă seară, pe teren propriu, derbiul cu numărul 100 cu echipa Rapid Bucureşti, scor 3-0 (1-0), în etapa a XXII-a a Ligii I. Meciul a fost arbitrat de o brigată condusă la centru de Aurelian Bogaciu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici