Rednic: Se trata cu Sabău încă dinaintea meciului cu Gloria

Fostul antrenor dinamovist Mircea Rednic a declarat, duminică, pentru Fanatik, că ştia dinaintea meciului cu Gloria Bistriţa, pierdut cu scorul de 0-1, că acţionarii urmăreau schimbarea sa cu Ioan Ovidiu Sabău.

1 afișare
Imaginea articolului Rednic: Se trata cu Sabău încă dinaintea meciului cu Gloria

Rednic: Se trata cu Sabău încă dinaintea meciului cu Gloria

"Ştiu că se trata cu Sabău încă dinaintea meciului cu Gloria, dar nu vreau să mai intru în amănunte şi să mai fac valuri. Îmi asum sută la sută toate transferurile făcute până în iarnă. De atunci până acum responsabilitatea mea este sub 50 la sută. Tot ce am propus eu, mi se spunea nu, nu, nu. Au venit jucători pe care nu i-am dorit! Ceea ce m-a deranjat apropo de jucători impuşi este acest Mariano Fernandez, adus de la Nueva Chicago. E accidentat de trei luni şi m-am trezit cu el la Dinamo! Aşa ceva nu pot să accept. Şi aşa am acceptat destule!", a declarat Rednic.

Fostul antrenor al formaţiei "alb-roşii" afirmă că vroia să demisioneze după cea de-a doua manşă a turului III preliminar al Ligii Campionilor, cu Lazio Roma, meci pierdut cu scorul de 3-1. "Eu am vrut să-mi dau demisia imediat după partida cu Lazio. Am vorbit cu Borcea şi sper să recunoască asta. Nu mai puteam sta fiindcă se întâmplau prea multe lucruri care nu-mi conveneau. Acum îmi pare rău că nu le-am spus jucătorilor înainte de meciul cu Bistriţa că e ultima mea partida la Dinamo. Poate aşa ar fi avut o altă atitudine şi Dinamo nu ar fi pierdut trei puncte extrem de preţioase în lupta pentru titlu. Eu oricum plecam", a mai spus Rednic.

Tehncianul consideră că fotbaliştii dinamovişti nu au ce să-i reproşeze. "Privesc pozitiv ce am făcut eu la Dinamo. Sper că şi clubul a fost mulţumit de mine. Nu plec supărat, pentru că relaţiile cu şefii lui Dinamo au fost corecte. Cât priveşte aşa-zisa tensiune de la vestiare, dintre jucători şi Mircea Rednic, asta este o diversiune. Sunt curios să aud ce fotbalist se poate plânge de mine în condiţiile în care, din păcate, la un meci nu pot fi decât 11 titulari, şi nu 14 sau 15", a declarat tehnicianul.

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a demisionat după înfrângerea cu Gloria Bistriţa de pe teren propriu, scor 0-1, din cadrul etapei a VI-a a Ligii I, formaţia campioană rămânând astfel fără victorie pe teren propriu în această ediţie de campionat. Ultima victorie pe teren propriu a echipei Dinamo a avut loc în etapa a XXXI-a a Ligii I a sezonului 2006/2007, în partida cu CFR Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici