Rednic: Sunt foarte fericit că am revenit la Dinamo

Tehnicianul Mircea Rednic a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că a semnat un contract pe două sezoane cu Dinamo, acest acord fiind în funcţie de performanţă, şi, conform acţionarului Ionuţ Negoiţă, obiectivul antrenorului va fi clasarea pe primele două locuri în următoarele campionate.

158 afișări
Imaginea articolului Rednic: Sunt foarte fericit că am revenit la Dinamo

Mircea Rednic (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Sunt foarte fericit că am revenit la Dinamo. Îmi doream demult acest lucru. Cred că trebuie să ne gândim la performanţă. Contractul meu este în funcţie de preformanţă, este pe doi ani de zile. Am acceptat să preiau echipa de mâine, să profit de aceste trei săptămâni, să-i cunosc mai bine pe băieţi, să văd pe cine mă bazez. Sper să terminăm acest campionat foarte bine", a declarat Rednic.

Tehnicianul Mircea Rednic este noul antrenor al formaţiei Dinamo, după ce Flavius Stoican şi-a reziliat contractul, miercuri, de comun acord cu conducerea clubului.

De asemenea, Rednic şi-a reziliat, marţi, pe cale amiabilă, contractul cu gruparea FC Petrolul. Mircea Rednic, în vârstă de 53 de ani, a mai antrenat Dinamo în două mandate, în 2006-2007, când a cucerit ultimul titlu de campioană al echipei "alb-roşii", şi în 2008-2009.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici