Rednic: Sunt mulţumit de rezultat, nu şi de joc

Tehnicianul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu ASA Târgu Mureş, scor 2-1, din etapa a XIV-a a Ligii I, că este mulţumit de rezultat, dar nu şi de joc, informează digisport.ro.

271 afișări
Imaginea articolului Rednic: Sunt mulţumit de rezultat, nu şi de joc

Rednic: Sunt mulţumit de rezultat, nu şi de joc (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"În prima repriză ne-am grăbit, am jucat cu mingi lungi, Gnohere a fost izolat şi le-am dat posibilitatea celor de la ASA să aibă posesie mai bună decât noi. În prima repriză, nu ştiu dacă am avut vreo ocazie, în afară de golul care a venit după o fază fixă. În repriza a doua am avut mai multe spaţii, mai multe ocazii. Sunt mulţumit de rezultat, nu şi de joc. Dar chiar dacă nu am mai avut prospeţimea şi luciditatea din meciul cu CFR, sunt fericit pentru cele 3 puncte. Păcat de ocaziile lui lui Marcel (Essombe) şi Rotariu. Nu ai voie să ratezi aşa, dar oricum, sunt trei puncte importante pentru noi şi ne-am distanţat la cinci puncte de Târgu Mureş", a declarat Rednic la Digi Sport.

Golul de 2-1 a fost unul contestat de oaspeţi, care au acuzat faptul că dinamoviştii nu au dat mingea în afara terenului într-un moment în care Hanca era accidentat şi se afla întins pe gazon. "Acest retur va fi unul încrâncenat, pentru că fiecare meci şi fiecare punct contează, în lupta pentru play-off. Normal că mai sunt tensiuni, nu-ţi convine atunci când pierzi. A fost mingea la N'Doye, el trebuia să o dea afară. A văzut că are un coleg pe jos, dar a vrut să joace mingea, a încercat să dribleze, a pierdut mingea, iar noi am profitat şi am înscris. De ce nu au dat ei mingea afară?", a menţionat Rednic.

Formaţia Dinamo a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa ASA Târgu Mureş, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Andrei Marc '41, '55 pentru Dinamo şi N'Doye '50 pentru ASA Târgu Mureş. În minutul 80, de la oaspeţi a fost eliminat Bejan.

La finalul jocului, au avut loc incidente pe teren între cele două echipe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici