Rednic: Transferul lui Mazilu a fost complicat, pentru că nu era sută la sută al Rapidului

Antrenorul Mircea Rednic a declarat că transferul atacantului Ionuţ Mazilu de la Rapid la Dnepr Dnepropetrovsk a fost complicat din cauză că jucătorul nu aparţinea în totalitate grupării "alb-vişinii", un cuvânt de spus având şi fostul său club, Sportul Studenţesc.

1 afișare
Imaginea articolului Rednic: Transferul lui Mazilu a fost complicat, pentru că nu era sută la sută al Rapidului

Rednic: Transferul lui Mazilu a fost complicat, pentru că nu era sută la sută al Rapidului

"A fost un transfer complicat. Au fost mai multe părţi care trebuiau mulţumite. Nu a fost doar interesul Rapidului aici, pentru că nu era sută la sută al nostru, a fost şi un alt club care a decis (n.r. - Sportul Studenţesc) şi a fost, în primul rând, un interes foarte mare al jucătorului. Dnepr a făcut o ofertă de nerefuzat, pentru Mazilu a fost o foarte, foarte, foarte mare şansă, oferta salarială nu cred că putea fi refuzată nicicum. Ba chiar clubul Rapid a lăsat de la el pentru ca transferul să se rezolve şi pentru ca Mazilu să fie mulţumit", a spus Rednic.

Surse din cadrul FC Rapid susţin că gruparea giuleşteană nu achitase până la data semnării acordului cu Dnepr toată suma datorată clubului Sportul Studenţesc pentru transferul lui Ionuţ Mazilu. Contactat telefonic de MEDIAFAX, patronul Vasile Şiman nu a dorit să comenteze acest subiect. "Transferul lui Mazilu la Rapid este problema mea şi a clubului Rapid. Nu interesează pe nimeni altcineva", a spus Şiman.

Tehnicianul Mircea Rednic speră ca, odată cu transferul la Dnepr, Mazilu să devină un jucător de bază în echipa naţională a României. "Nu pot să spun decât că îi urez succes lui Mazilu şi sper ca de acum înainte să facă mult mai multe pentru echipa naţională. Este un jucător foarte bun, de naţională, nu pot să zic nici că-l regret, nici că nu-l regret", a punctat Rednic.

Mircea Rednic a menţionat că are deja două variante pentru înlocuirea lui Mazilu în lotul Rapidului: "Mazilu este o pierdere pentru Rapid, trebuie să găsim un jucător cel puţin la fel de bun ca el, dacă nu chiar mai bun. Sper să îl găsim şi să ne îndeplinim obiectivele. Eu am două soluţii pentru înlocuirea lui, nu una. Nu ştiu de ce se tot vorbeşte de brazilieni, eu nu ştiu absolut nimic. Copos sau Sichitiu poate ştiu mai multe despre brazilian, eu nu-l cunosc şi nu vorbesc despre el".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici