Rednic: Trebuie să găsim o cale de a rezilia contractul cu Dinamo

Antrenorul Mircea Rednic a declarat, marţi, la Sport.ro, că aşteaptă un răspuns de la acţionarii dinamovişti în ceea ce priveşte rezilierea contractului său, conducerea grupării "alb-roşii" neacceptând condiţiile solicitate de el pentru a continua.

11 afișări
Imaginea articolului Rednic: Trebuie să găsim o cale de a rezilia contractul cu Dinamo

Rednic: Trebuie să găsim o cale de a rezilia contractul cu Dinamo (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Din moment ce au discutat cu Neluţu Sabău înseamnă că nu au acceptat condiţiile pe care le-am pus eu. Acum trebuie să găsim o cale ca să reziliem contractul. În această seara trebuie să-mi dea un răspuns ca să reziliem contractul", a spus Rednic.

Tehnicianul a mai spus că are oferte de la un club din Qatar, care îi oferă un contract foarte avantajos din punct de vedere financiar: "Am oferte din Qatar pe bani foarte mulţi. Ar trebui să muncesc vreo trei ani la Dinamo ca să câştig banii pe care i-aş câştiga acolo în 10 luni. Dar pe mine nu mă interesează banii acum".

Acţionarii FC Dinamo negociază cu fostul antrenor al formaţiei Gloria Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, preluarea postului de antrenor principal al formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici