Rednic: Vom vorbi de transferuri după prima perioadă de pregătire

Antrenorul Mircea Rednic a declarat, joi, la finalul meciului amical Dinamo - FC Snagov, încheiat la egalitate, scor 2-2, că problema transferurilor la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare se va discuta la finalul primei perioade de pregătire din această iarnă.

12 afișări
Imaginea articolului Rednic: Vom vorbi de transferuri după prima perioadă de pregătire

Rednic: Vom vorbi de transferuri după prima perioadă de pregătire (Imagine: Mediafax Foto)

"Avem un lot valoros, suntem pe primul loc. În legătură cu transferurile vom vedea după prima perioadă de pregătire. Acum trebuie să profităm de vacanţă, pentru că va urma un retur de foc. Pentru fiecare jucător am prgătit un program individual, iar în prima zi de la reunire ei vor face teste fizice şi atunci se va vedea dacă au respectat programul meu. Eu nu le interzic să mănânce sarmale, pot mânca ce vor ei. Atunci când vom relua pregătirile ei trebuie să fie în formă"", a spus Rednic.

Referindu-se la informaţiile vehiculate în mass-media, conform cărora jucătorii dinamovişti şi-ar fi primit doar jumătate din primele care li se cuveneau, Rednic a spus: "Jucătorii şi-au negociat primele demult, au avut o discuţie, iar bani mulţi vor lua atunci când vor termina campionatul pe primul loc. În acest caz vor avea de luat prime de peste 100.000 de euro de fiecare".

Mircea Rednic a menţionat că partida cu FC Snagov a fost un simplu antrenament.

"Deja suntem în vacanţă, acest meci a fost un antrenament. Important este şi «antrenamentul» care urmează, pentru că jucătorii merită (n.r. - petrecerea de sfârşit de an). Mai avem întâlnirea de mâine, cu acţionarii şi cu cei din minister şi gata, suntem în vacanţă. Trebuie să ne relaxăm, iar eu, personal, o să stau cu telefoanele închise şi vreau să uit de tot până după Sărbători", a precizat antrenorul.

Dinamo a terminat la egalitate, scor 2-2 (2-1), partida susţinută joi, în faţa formaţiei FC Snagov, din liga a II-a. Golurile au fost marcate de Ionel Dănciulescu '27, '43, respectiv Spânu '39 şi Ene '47.

Dinamo a evoluat în formula Dolha - Homei, D. Grigore, Diabate, Blay - Bucşă - Ze Kalanga, Boştină, Mitea - Dănciulescu, An. Cristea. Au mai jucat: Miranda, Ad. Cristea, Izvoranu şi portarul Romanovs.

Citeşte şi:

FC Dinamo: Goian şi Pulhac, puşi pe lista de transferuri, Torje şi Ropotan, ultimul avertisment

Rednic: Vreau să încheiem anul cu o victorie

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici