Reghecampf: Adrian Cristea poate ajuta Steaua

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a declarat, miercuri, că are încredere în faptul că noua achiziţie a Stelei, mijlocaşul Adrian Cristea, va putea ajuta formaţia pe care o pregăteşte, chiar dacă a fost dat afară de Petrolul Ploieşti.

180 afișări
Imaginea articolului Reghecampf: Adrian Cristea poate ajuta Steaua

Adrian Cristea (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Adrian Cristea are valoare. Dacă va fi serios şi va intra în atmosfera grupului nostru, cu siguranţă ne va ajuta foarte mult. E un real talent. Eu am vorbit cu MM, el cu Adrian, patronul echipei şi-a dat acordul şi atunci am zis să îl aducem. Decât să aducem un jucător străin pe care nu îl cunoaştem, am încercat să îi dăm o şansă lui Cristea, pentru că ne poate ajuta", a subliniat Reghecampf, care a menţionat că la Steaua va mai veni un atacant.

Laurenţiu Reghecampf a explicat că a fost, miercuri, la Curtea de Apel alături de o parte dintre jucătorii Stelei, pentru a încerca să discute cu finanţatorul Gigi Becali despre situaţia contractuală a acestora. "Sunt jucători cărora le expiră contractele, sunt jucători care au nevoie de susţinerea patronului, care au mare nevoie să intre în contact cu dânsul şi de aceea au fost prezenţi la Curtea de Apel, dar din păcate nu am apucat să discutăm cu el. Am vorbit şi am hotărât să venim cu toţii, chiar dacă am venit azi-noapte şi eram obosiţi, e vorba de viitorul echipei, de jucători importanţi. Dacă pierdem un portar ca Tăturaşanu, e greu să-l înlocuieşti. Ar fi rău pentru fotbalul românesc şi pentru Steaua să pierdem un asemenea portar numai pentru că nu putem lua contact cu patronul echipei", a menţionat Reghecampf.

Antrenorul a adăugat că în cazul în care fundaşul Vlad Chiricheş se va transfera, atunci va fi nevoit să aducă doi fotbalişti ce să-l înlocuiască, el precizând că polonezul Piotr Celeban nu se aseamănă ca stil de joc cu jucătorul dorit de Tottenham.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici