Reghecampf: Am ales să vin la Universitatea Craiova când este greu

Noul manager sportiv al Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, vineri, că oferta clubului craiovean era una veche şi că a venit să ajute în această perioadă dificilă pentru echipă.

50 afișări
Imaginea articolului Reghecampf: Am ales să vin la Universitatea Craiova când este greu

Reghecampf: Am ales să vin la Universitatea Craiova când este greu (Imagine: Emil_Badea/Mediafax Foto)

"În momente fericite, când se câştigă titluri, trofee, se obţin participări în Europa, toată lumea este dornică să vină. La bucurie toţi sunt dispuşi să vină. Eu am ales să merg la Craiova când este greu, când se pune problema salvării, când e nevoia cea mai mare de sprijin. Avem un final de campionat tensionat, cu două partide extrem de dificile, însă sunt convins că echipa va rezista presiunii şi va încheia pe un loc care va aduce liniştea", a spus fostul internaţional.

Reghecampf, care a ocupat până acum funcţia de antrenor al formaţiei din Liga a II-a, FC Snagov, a precizat că nu vrea să fie perceput ca un stelist.

"Nu vreau să fiu perceput ca un stelist. Tatăl meu este din Caracal şi a ţinut toată viaţa cu Universitatea. Soarta a făcut să joc la Steaua. Oferta domnului Mititelu a venit cu mai multe săptămâni în urmă. Am fost la ultimul meci, cel cu CFR, şi sincer mi-a părut rău de acel rezultat. Am convingerea că ne vom salva. Craiova are un lot bun, talentat", a precizat Laurenţiu Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf a fost numit vineri în funcţia de manager sportiv al grupării Universitatea Craiova, antrenor principal urmând să fie George Biţă, iar antrenor secund Valentin David.

Laurenţiu Reghecampf a sosit vineri la Craiova, a făcut cunoştinţă cu jucătorii şi apoi a plecat la Bucureşti, în vederea meciului cu Steaua, programat duminică, în etapa a XXXIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici