Reghecampf ar fi de acord să fie selecţioner doar dacă rămâne şi la Steaua

Tehnicianul Laurenţiu Reghecampf a declarat, miercuri seară, că ar fi de acord să fie antrenor al echipei naţionale, doar dacă va putea pregăti în paralel şi formaţia Steaua.

95 afișări
Imaginea articolului Reghecampf ar fi de acord să fie selecţioner doar dacă rămâne şi la Steaua

Tehnicianul Laurenţiu Reghecampf (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Reghecampf a vorbit, într-o intervenţie la Digi Sport, despre faptul că noul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, şi-ar dori ca el să fie selecţioner.

"A apărut un profesionist care a pus punctul pe i. Îmi doresc să fiu selecţioner, doar în paralel cu ce fac la Steaua. Chiar dacă mulţi spun că nu se poate, eu vă spun că pot. Trei-patru jucători nu mai vor să vină cât este Piţurcă. Cel mai important pentru mine, un jucător la care ţin enorm, este Ştefan Radu", a declarat Reghecampf.

El a fost fost ironic la adresa selecţionerului Vicor Piţurcă, subliniind că se bucură că "a venit la două mecuri ale Stelei". Reghecampf consideră că nu este normal ca Stanciu, Iancu, Aldea sau Grădinaru să nu facă parte din loturile naţionale.

Preşedintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, a fost ales, miercuri, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), el primind 113 voturi în turul doi de scrutin, faţă de 59 câte a avut fostul arbitru Vasile Avram. Cei doi au ajuns în turul doi după ce în primul au obţinut 72 de voturi (Burleanu), respectiv 59 de voturi (Avram). Chivorchian, al treilea în primul tur, cu 29 de voturi, le-a cerut susţinătorilor săi să-i acorde sufragiile lui Burleanu.

Mircea Sandu a condus FRF din august 1990, el hotărând să nu mai candideze pentru un nou mandat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici