Reghecampf: Consider că avem şanse foarte mari de calificare

Antrenorul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că din punctul său de vedere gruparea bucureşteană are şanse "foarte mari" să o elimine pe Chelsea Londra, deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, din optimile de finală ale Ligii Europa.

99 afișări
Imaginea articolului Reghecampf: Consider că avem şanse foarte mari de calificare

Reghecampf: Consider că avem şanse foarte mari de calificare (Imagine: Laurentiu Mich /MediafaxFoto)

"Din punctul meu de vedere, consider că avem şanse foarte mari să ne calificăm mai departe şi pot argumenta acest lucru. Toţi jucătorii sunt sănătoşi, au ajuns la un nivel de pregătire foarte ridicat, ceea ce îmi dă încredere. Dar aceste meciuri din Liga Europa sunt speciale şi nu trebuie să uităm că sunt două meciuri şi indiferent de rezultatul de mâine seară există un meci retur. Aşa cum s-a întâmplat şi la meciul cu Ajax, unde noi nu aveam nicio şansă din partea nimănui, am reuşit să ne calificăm. Calificarea, cu siguranţă că se va juca la Londra. Dacă vom reuşi să nu primim gol, cu siguranţă vom avea şanse mari de calificare", a spus Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf a precizat că este bucuros că Steaua a ajuns până în optimile de finală ale Ligii Europa şi a menţionat că orice adversar din această fază a competiţiei ar fi fost dificil. "Sunt foarte bucuros că am reuşit să ajungem la acest nivel. Pentru mine este un joc foarte important, o etapă din viaţa noastră ca echipă. Sper foarte mult să reuşim să trecem în următorul tur. Nu cred că pentru noi e important cu cine jucăm. Orice echipă este foarte puternică în acest moment. Numele Chelsea impune respect", a explicat Reghecampf, care a precizat că se gândeşte la finala Ligii Europa încă de la primul meci disputat în actualul sezon al cupelor europene.

Echipa Steaua întâlneşte joi, pe Arena Naţională din Bucureşti, formaţia Chelsea Londra, într-o partidă contând pentru prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa. Returul va avea loc în 14 martie, la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici