Reghecampf: Cred că am meritat să câştigăm acest campionat

Tehnicianul Laurenţiu Reghecampf a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că Steaua a meritat titlu de campioană, subliniind că este foarte frumos atunci când te poţi bucura alături de 50.000 de fani.

156 afișări
Imaginea articolului Reghecampf: Cred că am meritat să câştigăm acest campionat

Reghecampf: Cred că am meritat să câştigăm acest campionat (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

"Ne bucurăm foarte mult că am terminat acest campionat cu un meci bun şi putem merge liniştiţi în vacanţă. Cred că am meritat să câştigăm acest campionat. Mulţumesc tuturor! Este sfârşit de campionat şi e foarte frumos când eşti campion, pentru că te poţi bucura alături de 50.000 de fani şi să ridici cupa. Am dedicat această victorie patronului nostru, ne pare rău că nu este alături de noi. Trebuie să ştie că suntem alături de el şi încercăm să-l facem să se simtă mândru de noi. Vom încerca să-i fim alături prin evoluţiile de pe teren. Sunt sigur că se va face dreptate şi în curând va fi alături de noi în tribune", a declarat Reghecampf.

În legătură cu o eventuală plecare de la Steaua, Reghecampf a răspuns: "Nu trebuie să discutăm în momentul de faţă. Cu siguranţă, pe 14 iunie, când avem întâlnirea cu echipa, vom avea multe lucruri de discutat".

Componenţii echipei Steaua au primit trofeul Ligii I din partea LPF, tricourile şi medaliile de campioni, în cadrul unei festivităţi ce a avut loc, marţi seară, la Arena Naţională, la finalul ultimului meci al sezonului, cu FC Braşov, scor 4-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici