Reghecampf: Dacă ne uităm pe clasament, putem fi consideraţi favoriţi

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că analizând poziţiile din clasament ale formaţiilor Steaua şi Dinamo, echipa sa poate fi considerată favorită în derbiul din etapa a XXI-a a Ligii I.

46 afișări
Imaginea articolului Reghecampf: Dacă ne uităm pe clasament, putem fi consideraţi favoriţi

Laurenţiu Reghecampf (Imagine: Răzvan Lupică / Mediafax Foto)

"Este un meci cu o încărcătură foarte mare, dar tot trei puncte vom câştiga. Trebuie să fim lucizi, să nu intrăm în anumite jocuri, avem un meci foarte greu după meciul cu Dinamo. Trebuie să fim atenţi şi să tratăm meciul foarte serios. Se întâlnesc două echipe egale şi veţi vedea care echipă va câştiga cele trei puncte. Dacă ne uităm la clasament şi la ce am realizat în ultimul an, putem fi pe hârtie favoriţi, dar este un meci foarte important", a spus Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf crede că meciul va fi unul interesant, iar cele două formaţii au toate condiţiile pentru a reuşi o partidă frumoasă. "Cred că va fi un meci interesant pentru toată lumea. E un meci pe care ne dorim să-l câştigăm, sper să reuşim acest lucru. Sunt sigur că va fi o atmosferă foarte bună în Ghencea. Cred că o să fie pe placul ambelor echipe, pentru că până la urmă este un derbi şi ambele echipe îşi doresc să facă spectacol şi să câştige punctele puse în joc. Cred că o să avem toate condiţiile pentru a reuşi un meci frumos. E un lucru important să vezi din nou atâta lume venind la meciurile Stelei. Rezultatele din ultima vreme a creat această eforie în jurul echipei mult mai mare şi oamenii îşi doresc enorm de mult să fie alături de noi la un meci cu Dinamo", a completat Reghecampf.

Managerul general al FC Seaua, Mihai Stoica, a afirmat că în acest derbi, diferenţa de valoare nu mai contează într-o astfel de partidă. "Pentru orice stelist, cele 34 de meciuri dintr-o ediţie de campionat se împart în două categorii: cele două meciuri cu Dinamo şi restul de 32. Sunt meciurile pe care le aşteaptă orice jucător, antrenor, suporter, conducător cel mai mult. Naţionala Boliviei ducea echipele vizitatoare la altitudine ca să creeze probleme, noi aducem adversarii în Ghencea. Va fi o atmosferă extraordinară şi aerul este respirabil în Ghencea, pe perioada derbiului, doar pentru stelişti. În rest, ca în orice derbi, diferenţele de valoare nu mai contează, ci doar determinarea, concentrarea şi câteodată şansa", a explicat Stoica.

În cazul în care Steaua va câştiga meciul de sâmbătă, actuala campioană ar trece pentru prima oară în avantaj în meciurile directe cu rivala Dinamo. "Meciul ăsta are o însemnătate deosebită, pentru că în eventualitatea unei victorii, care ar însemna a şaptea victorie consecutivă împotriva rivalilor, s-ar ajunge la o bornă foarte importantă. Pentru prima dată în istorie, cred, Steaua ar trece în avantaj faţă de Dinamo dacă ţinem cont de victoriile directe. Este singurul capitol la care suntem inferiori unei echipe din România", a adăugat Stoica.

Mihai Stoica nu se teme de incidente la meciul cu Dinamo. "Nu ne e teamă de incidente între suporteri, pentru că ne-am luat toate măsurile. Conducerea noastră administrativă se ocupă de zile bune de organizarea acestui meci şi la experienţa pe care o avem, nu cred că vom avea probleme", a mai spus Stoica.

Partida Steaua - Dinamo, din cadrul etapei a XXI-a a Ligii I, se va disputa sâbătă, de la ora 21.00, pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici