Reghecampf: Dedic acest titlu lui Gigi Becali

Tehnicianul stelist Laurenţiu Reghecampf a declarat, marţi seară, la sărbătorirea titlului de campioană, care a avut loc la Arena Naţională, că dedică acest trofeu finanţatorului Gigi Becali şi familiei sale.

196 afișări
Imaginea articolului Reghecampf: Dedic acest titlu lui Gigi Becali

Laurenţiu Reghecampf (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Este ceva incredibil. Mă bucur că am avut atâţia oameni lângă noi. Regret că lipseşte un om, îi dedic lui, celor trei fete, mamei şi soţiei lui acest titlu. Ne-a fost greu dar trebuie să trecem peste asta pentru oamenii care ne iubesc şi iubesc această echipă", a declarat Reghecampf, la DigiSport.

Componenţii echipei Steaua au primit trofeul Ligii I din partea LPF, tricourile şi medaliile de campioni, în cadrul unei festivităţi ce a avut loc, marţi seară, la Arena Naţională, la finalul ultimului meci al sezonului, cu FC Braşov, scor 4-0.

Gigi Becali se află în penitenciar după ce a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici