Reghecampf: În afara faptului că nu ne-am calificat, am reuşit tot ce ne-am propus

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, miercuri seară, că formaţia sa a reuşit tot ce şi-a propus, mai puţin să obţină victoria, în meciul cu echipa Concordia Chiajna, pierdut, scor 3-4, la loviturile de departajare, în optimile Cupei României-Timişoreana.

642 afișări
Imaginea articolului Reghecampf: În afara faptului că nu ne-am calificat, am reuşit tot ce ne-am propus

Reghecampf: În afara faptului că nu ne-am calificat, am reuşit tot ce ne-am propus. (Imagine: Emil Badea - MediafaxFoto)

"În mare, am făcut un meci bun. Am reuşit să ne creăm ocazii. Trebuie să fim bărbaţi şi să felicităm pe Chiajna. Trebuia să câştigăm în 90 de minute. Am pierdut un obiectiv şi suntem dezamăgiţi. La final i-am spus băieţilor că-i iubesc. Trebuia să fim mai concentraţi la finalizare. În seara asta ne-au absentat mulţi jucători, dar care vor fi pe teren la meciul cu Dinamo. Am dominat campionatul intern, o vom face şi mai departe şi ne vom califica în primăvara europeană. Vreau ca jucătorii să treacă foarte repede peste acest eşec. Am pierdut un obiectiv, mai avem două, iar cel mai important este campionatul şi îl vom câştiga. În afara faptului că nu ne-am calificat, am reuşit tot ce ne-am propus", a declarat Reghecampf.

El a vorbit şi despre jucătorul Andrei Dumitraş: "El avea oportunitatea să joace într-un meci de Cupa României, un meci care nu era prea stresant, trebuie să-şi facă jocul, dar nu a reuşit asta. Încet-încet, sita cerne. În pauza de iarnă vom analiza situaţia".

Formaţia Steaua a fost eliminată, miercuri, în optimile de finală ale Cupei României-Timişoreana, după ce a fost învinsă, în deplasare, de Concordia Chiajna, în urma executării loviturilor de departajare, scor 4-3. După 120 de minute de joc, scorul a fost egal, 0-0.

La loviturile de departajare, pentru Steaua au marcat Nikolici, Pîrvulescu şi Filip şi au ratat Chipciu şi Tănase, iar pentru Concordia au marcat S. Pană, Ispir, Belu şi Zuluf şi a ratat Damian Georgian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici