Reghecampf: Legia Varşovia este foarte puternică, sunt sigur că vom avea două meciuri dificile

Antrenorul formaţiei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, vineri, că Legia Varşovia, adversara din play-off-ul Ligii Campionilor, este foarte puternică şi se aşteaptă la o dublă manşă dificilă, dar cu toate acestea susţine că echipa sa trebuie să îşi îndeplinească obiectivul.

194 afișări
Imaginea articolului Reghecampf: Legia Varşovia este foarte puternică, sunt sigur că vom avea două meciuri dificile

Laurentiu Reghecampf (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Legia Varşovia este o echipă foarte puternică şi provine dintr-un campionat bun. Sunt sigur de faptul că vom avea parte de două meciuri dificile, însă ne vom concentra foarte bine la cele două partide şi trebuie să ne impunem şi să ne atingem obiectivul de a juca în grupele UEFA Champions League", a afirmat Reghecampf pentru site-ul oficial al FC Steaua.

Mijlocaşul Alexandru Bourceanu susţine că Legia Varşovia este cel mai dificil adversar pe care Steaua îl putea întâlni în play-off. "Consider că Legia Varşovia este cel mai puternic adversar dintre cei cinci pe care-i puteam întâlni în această fază a competiţiei. Dacă în tururile anterioare am fost ceva mai norocoşi vizavi de numele adversarilor, acum este puţin mai complicat, dar sunt sigur că, dacă vom fi concentraţi şi ne vom impune jocul, la fel ca şi în meciurile trecute, ne vom califica în grupe", a precizat Bourceanu.

Campioana României, Steaua Bucureşti, va întâlni echipa poloneză Legia Varşovia, în play-off-ul preliminariilor Ligii Campionilor, conform tragerii la sorţi care a avut loc, vineri, la Nyon.

Steaua va juca primul meci pe teren propriu la 20/21 august, iar returul la 27/28 august la Varşovia.

Echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf a fost cap de serie la tragerea la sorţi efectuată de oficialii UEFA Gianni Infantino şi Giorgio Marchetti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici