Reghecampf: Ne dorim enorm să câştigăm Supercupa României

Tehnicianul stelist Laurenţiu Reghecampf a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte foarte mult victoria în Supercupa României cu Petrolul Ploieşti, subliniind că jucătorii săi sunt pregătiţi pentru a se impune în acest meci.

105 afișări
Imaginea articolului Reghecampf: Ne dorim enorm să câştigăm Supercupa României

Reghecampf: Ne dorim enorm să câştigăm Supercupa României (Imagine: Răzvan Lupică/Mediafax Foto)

"Noi ne dorim enorm să câştigăm meciul de mâine. Am făcut programul astfel încât jucătorii să fie pregătiţi pentru acest meci şi suntem pregătiţi să câştigăm următorul trofeu. Asta e ceea ce ne-am propus. Nu avem probleme de lot, vom intra în teren cu cea mai bună echipă. Cu siguranţă se va simţi lipsa lui Rusescu, e greu să înlocuieşti un jucător de valoarea lui Raul într-un timp atât de scurt, dar sunt convins că jucători tineri precum Iancu sau Stanciu, care îşi doresc să se afirme, vor putea să-l înlocuiască. Cred că şi-au dat seama cam ce au de făcut la Steaua", a declarat Reghecampf.

El a mai spus că niciun jucător al Stelei nu va mai pleca până la o calificare în play-off-ul sau în grupele Ligii Campionilor. "Mă bucur că jucătorii Stelei au oferte, dar niciun jucător nu va mai pleca până nu ajungem în play-off sau în grupele ligii. Suntem mulţumiţi după cantonamentele din Austria şi Anglia, dar mai sunt multe lucruri de pus la punct. Cred că lotul e suficient, nu trebuie să punem la îndoială lotul Stelei, cu siguranţă nu vor mai pleca jucători", a adăugat Reghecampf, care a menţionat că absenţa lui Jeremy Bokila reprezintă o pierdere pentru Petrolul, dar nu ştie dacă va fi un avantaj şi pentru Steaua.

Formaţia Steaua Bucureşti întâlneşte, miercuri, de la ora 20.45, pe Arena Naţională din Bucureşti, echipa Petrolul Ploieşti, în Supercupa României-Timişoreana.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici