Reghecampf: Nu am construit, nu am jucat fotbal, am fost surprinşi de presingul adversarului

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, duminică seară, după remiza din meciul cu Petrolul Ploieşti, scor 1-1, că jucătorii săi nu au construit, nu au jucat fotbal şi au fost surprinşi de presingul avansat al adversarilor.

285 afișări
Imaginea articolului Reghecampf: Nu am construit, nu am jucat fotbal, am fost surprinşi de presingul adversarului

Laurenţiu Reghecampf (Imagine: Razvan Lupica/ Mediafax Foto)

"Un rezultat care nu ne ajută foarte mult, dar dacă e să analizăm corect cred că este un rezultat bun. La fazele fixe, jucătorii noştri ştiu foarte bine ce au de făcut. Nu au tratat cu foarte mare seriozitate aceste faze. La finalul meciului am fost agitat, pentru că la faza golului primit trebuia să fim mai atenţi. Stanciu trebuia să întârzie executarea, dar jucătorii mă cunosc şi cred că nu este niciun fel de problemă. În multe momente nu am încercat să construim, să jucăm fotbal şi am fost surprinşi de presingul lor avansat. Trebuia să ne descurcăm mai bine", a spus Reghecampf.

Tehnicianul stelist s-a arătat nemulţumit de programările echipei sale: "Cei care conduc fotbalul românesc ar trebui să fie mult mai atenţi cu programarea acestor meciuri. Noi am fost înţelegători ca să ajutăm echipa naţională, dar o să ajungem să jucăm 30 de meciuri în cinci luni. Nu e normal să jucăm doar la ora 21.00, dar nu avem ce face, trebuie să jucăm. Trebuie să ne gândim şi la fotbaliştii care joacă din trei în trei zile".

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), cu formaţia Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii I. Gazdele au deschis scorul prin Prepeliţă, în minutul 45+3, oaspeţii reuşind egalarea prin Benga, în minutul 78.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici