Reghecampf: Nu văd o miză prea mare la meciul cu Dinamo, dar o să joace echipa de bază

Tehnicianul formaţiei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat marţi, după meciul cu Gloria Bistriţa, scor 1-0, că îl bucură punctele obţinute şi că în etapa viitoare, în care adversara va fi Dinamo, va folosi echipa de bază, pentru că îşi doreşte victoria deşi jocul nu are o miză foarte mare.

223 afișări
Imaginea articolului Reghecampf: Nu văd o miză prea mare la meciul cu Dinamo, dar o să joace echipa de bază

Laurentiu Reghecampf (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Mă bucur că am câştigat, sunt trei puncte importante. Au evoluat foarte mulţi jucători care nu au jucat prea mult în acest campionat, aţi văzut diferenţa. Am spus-o şi altă dată că avem o echipă puternică şi e foarte greu pentru orice jucător să evolueze la Steaua. Câteva lucruri pozitive: Iancu, care a marcat, Cojocaru, un portar foarte bun, care a avut câteva parade excepţionale... După meciul cu Dinamo, jucătorii care au evoluat mai mult în acest campionat vor primi vacanţă, iar cei care nu au jucat foarte mult vor mai avea ocazia să arate ce pot, să demonstreze că merită să rămână la Steaua. O calificare în Liga Campionilor şi un traseu bun o să-i facă să ajungă la o valoare şi mai mare decât au acum. Ne dorim să câştigăm meciul cu Dinamo, dar de sărbătorit vom sărbători în ultima etapă. Nu văd o miză foarte mare la jocul cu Dinamo, în afara rivalităţii dintre galerii. Nu mai contează prea mult acest meci, doar pentru palmares. Cu Dinamo o să vedeţi echipa de bază", a spus Reghecampf.

Întrebat când va discuta cu patronul despre viitorul lui la Steaua, Laurenţiu Reghecampf a răspuns: "După meciul cu Dinamo".

De cealaltă parte, antrenorul Gloriei Bistriţa, Nicolae Manea, a declarat că elevii săi au încercat să se ridice la nivelul Stelei. "E diferenţă de valoare între noi şi Steaua. Jucătorii mei au încercat să se ridice cât de cât la nivelul campioanei, chiar dacă Steaua nu a avut echipa de bază. Cu puţină şansă puteam face un egal. M-a impresionat portarul Stelei, care a avut câteva intervenţii extraordinare. Era normal ca Steaua să se respecte, e campioană pe merit", a afirmat Manea.

Nicolae Manea a subliniat că Gloria Bistriţa este ca şi retrogradată. "Dacă vom aduce 4-5 jucători la vară putem promova, dar întrebarea e ce facem după ce promovăm. Ar fi păcat ca Bistriţa să nu mai aibă un loc în Liga I. Suntem ca şi retrogradaţi. Le-am spus jucătorilor că le rămâne orgoliul. Experinţa mai mare a Stelei şi-a spus cuvântul. Steaua a dominat categoric campionatul, pe care l-a câştigat la pas. Steaua are viitor. Faptul că adversarele nu s-au ridicat la nivelul Stelei este poate tocmai din cauza Stelei", a adăugat el.

Formaţia Steaua a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Gloria Bistriţa, într-un meci din etapa a XXX-a a Ligii I. Unicul gol al partidei a fost înscris de Iancu, în minutul 59.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici