Reghecampf: Piţurcă să nu mai convoace jucători de la Steaua, să convoace alţii, că are o grămadă

Antrenorul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, i-a cerut, miercuri, selecţionerului Victor Piţurcă să nu mai convoace jucători de la campioana României, fiind nemulţumit de faptul că tehnicianul primei reprezentative l-a făcut mincinos.

255 afișări
Imaginea articolului Reghecampf: Piţurcă să nu mai convoace jucători de la Steaua, să convoace alţii, că are o grămadă

Laurenţiu Reghecampf (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Într-un interviu publicat luni, de ProSport, selecţionerul Piţurcă a declarat că nu va mai discuta niciodată cu Reghecampf, pentru că acesta ar fi minţit atunci când a afirmat că jucătorii Stelei se întorc nepregătiţi de la echipa naţională.

"Cu Reghecampf, din momentul în care a declarat ce a declarat, niciodată nu voi mai avea un dialog. Trebuie să fie foarte clar lucrul ăsta. A spus nişte minciuni de am rămas siderat, declaraţii care, probabil, au avut darul de a mă denigra şi de a denigra întreg staful naţionalei. Că jucătorii vin de la lot nepregătiţi, obosiţi, graşi. Păi ce să mai înţelegi? Dacă sunt obosiţi, înseamnă că antrenamentele sunt tari. Dacă sunt nepregătiţi şi graşi, înseamnă că nu fac altceva la lot decât să mănânce şi să doarmă. A fost o problemă care ne-a îngrijorat. Jucătorii de la Steaua probabil sunt puţin bulversaţi şi probabil chiar unii dintre ei au vorbit. Avem o problemă în sensul ăsta, aţi văzut că la ultimul meci nici nu am convocat jucători de la Steaua. Şi poate nici nu vor mai fi convocaţi atât de mulţi jucători de la Steaua. Eu am nevoie de jucători cu caracter solid, nu mofturoşi sau care, dacă obţin un rezultat mai bun, vezi Doamne, sunt fotbalişti mari! N-am nevoie de fotbalişti de genul ăsta!", a spus Piţurcă.

În replică, Reghecampf îi cere lui Piţurcă să nu mai convoace jucători de la campioana României, precizând ironic că antrenorul primei reprezentative are o bază mare de selecţie.

"Să nu mai convoace jucători de la Steaua, foarte bine, să convoace alţi jucători, pentru că are o grămadă de jucători. Dacă el ne ameninţă înainte de un meci la Tbilisi că trebuie să fim foarte atenţi la ce vorbim... Dar cine e el? E antrenorul echipei naţionale, ok. Îl respectăm dacă ne respectă. Nu poţi să ieşi şi să faci astfel de declaraţii. Dacă nu îi place Latovlevici, să nu-l convoace", a spus antrenorul Stelei.

Reghecampf s-a arătat deranjat de faptul că Piţurcă a făcut aceste declaraţii înaintea unui meci important al Stelei, prima manşă cu Dinamo Tbilisi, din preliminariile Ligii Campionilor. Tehnicianul Stelei îi promite selecţionerului un tratament similar, înaintea unei partide al naţionalei.

"Acum vreo trei luni când eu am avut un dialog la adresa antrenorului echipei naţionale, am fost sunat de şeful şcolii de antrenori, Dan Apolzan, după care dânsul a dat un interviu foarte interesant şi să vedem ce va face acum, pentru că antrenorul echipei naţionale m-a făcut mincinos, m-a jignit, dar eu am să-i fac acelaşi lucru: nu o să spun nimic, îl las în pace să îşi facă numărul, iar înainte de un meci oficial o să dau şi eu un interviu foarte frumos şi o să-i dovedesc că nu mint, sunt lucruri reale. Dar dacă aşa vrea să jucăm şi să avem un dialog, atunci pentru mine nu mai este decât Victor Piţurcă, nu îl mai consider antrenorul echipei naţionale, pentru că nu merită. Dacă Dan Apolzan m-a sunat din calitatea de şeful şcolii de antrenori şi nu de angajat al lui Victor Piţurcă, aş vrea să văd ce reacţie are acum, dar văd că ei caută alte motive în loc să rezolve problema care trebuie rezolvată", a declarat Stoica, la DigiSport.

Întrebat de ce nu i-a răspuns personal lui Piţurcă şi de ce a făcut-o Anamaria Prodan în locul lui, Reghecampf a spus: "Anamaria este soţia mea, iar eu am avut meci, nu am avut timp să-i răspund lui Victor Piţurcă şi îmi pare rău că el a avut o asemenea reacţie înaintea unui meci oficial important, dar probabil că aşa este politica. Ce dialog să am eu cu Victor Piţurcă? El a inventat coada de la cireşe, el ştie cel mai bine. Am avut un singur dialog despre jucătorii care vor să meargă în cantonamentul din iarnă din Spania şi i-am explicat anumite lucruri. Nu am cu cine să am un dialog. Dacă el îmi spune mie că mint, înseamnă că el se minte singur. El ştie foarte bine ce fac jucătorii când vin la echipa naţională."

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici