Reghecampf spune că transferul lui Keşeru este rezolvat şi confirmă interesul pentru Luchin

Antrenorul FC Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, luni, că, în opinia sa, transferul atacantului Claudiu Keşeru de la Bastia este rezolvat, confirmând totodată că este interesat de achiziţionarea fundaşului dinamovist Srdjan Luchin, dar şi de mijlocaşul formaţiei FC Vaslui Lucian Sânmărtean.

340 afișări
Imaginea articolului Reghecampf spune că transferul lui Keşeru este rezolvat şi confirmă interesul pentru Luchin

Laurenţiu Reghecampf (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Nu ştiu deocamdată... Eu spun că s-a rezolvat. Dar eu nu discut aceste lucruri la televizor, pentru că nu este normal. În momentul când o să fie sută la sută realizat acest transfer, probabil că o să iasă managerul echipei şi o să vă anunţe", a spus Reghecampf, la Digi Sport, despre Keşeru.

În ceea ce-l priveşte pe Luchin, Reghecampf a afirmat că managerul Mihai Stoica îl va informa pe patronul echipei Gigi Becali, care va decide dacă va face o ofertă pentru transferul dinamovistului: "Da, a fost o discuţie, eu am vorbit cu MM, am transmis mai depate, MM trebuie să vorbească cu patronul echipei. O să vedem, deocamdată a fost o doar o discuţie."

Tehnicianul stelist speră să rezolve până la plecarea în primul cantonament al iernii (Marbella), în 12 ianuarie, şi transferul lui Sânmărtean. "Urmează să vedem în perioada care a mai rămas până la plecarea în canonament, să vedem ce vom reuşi. Într-adevăr şi Sânmărtean este un jucător pe care noi ni-l dorim", a precizat Reghecampf.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici