Reghecampf: Srdjan Luchin este singura ţintă pentru postul de fundaş central

Antrenorul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, marţi, la Sport.ro, că după plecarea lui Doru Bratu la Pandurii Târgu Jiu, Srdjan Luchin (Dinamo) este singurul fundaş vizat pentru un transfer.

135 afișări
Imaginea articolului Reghecampf: Srdjan Luchin este singura ţintă pentru postul de fundaş central

Laurenţiu Reghecampf (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"De ce nu? Se transferă jucători de la Inter Milano la AC Milan, nu cred că asta este o problemă. Este un jucător bun al echipei naţionale a României. Este un jucător bun, de care noi ne-am interesat. Să vedem ce se va întâmpla în următoarele zile. Nici nu este bine să discutăm foarte mult, până nu se realizează acest lucru. Deocamdată este singura ţintă ca fundaş central", a spus Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf a afirmat că îl doreşte la echipă şi pe mijlocaşul echipei FC Vaslui, Lucian Sânmărtean. "Deocamdată, Sânmărtean este jucătorul celor de la Vaslui, este un jucător pe care noi ni-l dorim şi încercăm să-l aducem dacă este posibil. Este un jucător foarte important, foarte bun. Nu cred că preţul ar fi o problemă, ci cele două părţi să se pună de acord", a completat Reghecampf.

Tehnicianul stelist a menţionat că atacanţii Mihai Costea şi Stefan Nikolici nu vor face deplasarea în cantonamentele din această iarnă, ei urmând să-şi găsească alte echipe. "Răduţ s-ar putea să facă deplasarea cu noi, dacă nu vom avea o ofertă concretă şi nu vom reuşi să-l dăm unei echipe. Nu vor merge în cantomanent Mihai Costea şi Stefan Nikolici", a explicat Reghecampf.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici