Reghecampf: Steaua e mult peste nivelul Ligii I, suntem obligaţi să ajungem în finala Cupei României

Antrenorul formaţiei Steaua, Laurenţiu Regehcampf, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că echipa sa a depăşit cu mult nivelul contracanditatelor din Liga I şi că este obligată să ajungă în finala Cupei României.

104 afișări
Imaginea articolului Reghecampf: Steaua e mult peste nivelul Ligii I, suntem obligaţi să ajungem în finala Cupei României

Laurenţiu Reghecampf (Imagine: Bogdan Iordache / Mediafax Foto)

"Sunt două meciuri pe care le vom trata foarte serios. Steaua este echipa campioană, este cea mai bună echipă din campionatul românesc şi suntem obligaţi să câştigăm cele două meciuri şi să ajungem în finala Cupei României. Aceste lucruri sunt rezultatul unui traseu foarte lung, foarte multe ore de muncă. Este momentul să demonstrăm că putem câştiga atât campionatul cât şi Cupa României. Ne dorim foarte mult, nu suntem aroganţi, încercăm să câştigăm, orice rezultat pozitiv este bun pentru noi. Şi acum Steaua este favorită, este cea mai bună echipă din campionatul românesc, jucătorii sunt motivaţi şi îşi doresc să câştige. Steaua poate să pună foarte multe probleme. Nu am pierdut niciun meci în campionat, nu ştiu dacă putem face mai mult de atât. Steaua e cu mult peste ceea ce înseamnă nivelul Ligii I, suntem la opt puncte diferenţă, trebuie să se vadă acest lucru mâine seară. Vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a ajunge în finală", a spus antrenorul stelist.

Laurenţiu Regehcampf este convins de asemenea că echipa sa are forţa necesară să întoarcă în retur un eventual insucces în prima manşă împotriva echipei Dinamo: "Îmi doresc un rezultat pozitiv mâine seară, dar orice este posibil. Putem întoarce orice rezultat în retur. Pentru mine este un obiectiv important în cariera de antrenor, sper să reuşim să câştigăm atât campionatul cât şi cupa. Va fi spectacol din două puncte de vedere, stadionul va fi plin şi va fi o atmosferă frumoasă şi de fiecare dată când s-au întâlnit cele două echipe a ieşit un meci spectaculos".

Întrebat dacă jucătorii stelişti au promis un bonus financiar în cazul în care se califică în finala Cupei României, Reghecampf a spus că sunt meciuri foarte importante care nu necesită o motivaţie specială. "Orice jucător ajunge la acest nivel nu are nevoie de o motivaţie în plus. Vorbim de semifinala Cupei României. Jucătorii Stelei sunt în acest moment cu salariile la zi. Nu au o primă specială pentru că nu trebuie. Sunt meciuri importante pe care ei le tratează ca atare. Din vară se vor întâmpla multe lucruri, vor apărea multe lucruri noi, dar nu vom bloca niciun jucător care va avea oferte", a mai spus Reghecampf.

Antrenorul Stelei nu este interesat de cealaltă semifinală a Cupei României, neavând o preferinţă între Petrolul Ploieşti şi Astra Giurgiu ca posibil adversar în finală: "Nu mă interesează ce se întâmplă în cealaltă semifinală, important este ca noi să ajungem în finală. Nu am nicio preferinţă în ceea ce priveşte adversarul".

Regehcampf îşi doreşte ca echipa sa să devină campioană din punct de vedere matematic, cât mai repede cu putinţă. "Eu aş vrea să fim campioni mâine, vom încerca să ne câştigăm meciurile şi dacă vom avea o diferenţă foarte mare, putem spune că Steaua este din nou campioană", a mai spus Reghecampf, care a precizat că pentru partida de joi, are toţi jucătorii valizi, mai puţin Kapetanos şi Matei, nerefăcuţi.

Manşa tur a semifinalelor Cupei României Timişoreana, dintre Steaua şi Dinamo, va avea loc joi, de la ora 20.30, pe Arena Naţională. Returul este programat pe 17 aprilie, de la ora 20.30, tot pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici