Reghecampf: Sunt mândru că Steaua poate să adune 50.000 de spectatori în tribune

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că este mândru de faptul că gruparea "roş-albastră" poate să adune 50.000 de spectatori în tribune şi speră ca aceştia să ajute formaţia sa să câştige meciul cu FC Copenhaga.

224 afișări
Imaginea articolului Reghecampf: Sunt mândru că Steaua poate să adune 50.000 de spectatori în tribune

Laurenţiu Reghecampf (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Cred că am reuşit rezultate bune la Steaua, am început să jucăm din ce în ce mai bine. Ne dorim să câştigăm toate cele trei puncte şi să luăm o opţiune pentru calificarea în primăvara europeană. Cel mai frumos lucru e să joci pe un stadion arhiplin. Avem plăcerea de a juca pe un stadion frumos şi eu mă mândresc că Steaua poate să adune 50.000 de spectatori în tribune. E foarte important să câştigăm mâine, deoarece cu patru puncte ai alte şanse. Ştiu că victoriile aduc victorii, dar pentru mine cel mai important e că echipa joacă fotbal, că toţi jucătorii sunt sănătoşi. Ne-am făcut bine temele. Aştept ca mâine după antrenament să văd cum se simt jucătorii pentru a alinia cea mai bună formaţie. Sper să ne impunem cu ajutorul spectatorilor", a spus Reghecampf.

Antrenorul stelist a urmărit echipa FC Copenhaga şi a remarcat jocul pe benzile terenului făcut de jucătorii danezi. "Au o echipă foarte bună, experimentată pe plan internaţional. Am urmărit primul lor meci din Liga Europa disputat acasă şi ştim că au o echipă puternică. Ştim exact ce ne aşteaptă mâine seară. Meciul e foarte important pentru ambele echipe, dacă vor câştiga ei vor lua o opţiune majoră pentru calificare. Danezii au câţiva jucători valoroşi, au un joc bun pe benzi. Le-am spus fotbaliştilor mei că trebuie să fie atenţi, nu trebuie să-i desconsiderăm", a explicat Reghecampf.

El a afirmat că-i pare rău că CFR Cluj a pierdut meciul cu Manchester United. "Vom încerca să alcătuim o echipă puternică pentru mâine, niciun jucător nu e obosit, toţi doresc să joace, dar ne gândim şi la faptul că duminică ne aşteaptă un meci greu cu CFR şi noi am declarat că vrem să câştigăm campionatul. CFR Cluj a făcut un meci bun cu Manchester United, au început bine, dar din păcate nu au reuşit să câştige. Mie, ca român, mi-a părut rău că nu au obţinut un rezultat pozitiv", a precizat Reghecampf.

Mijlocaşul Cristian Tănase speră să facă un meci bun cu FC Copenhaga, după ce a absentat în ultimele întâlniri europene ale Stelei, fiind suspendat: "E un meci greu ţinând cont că ei au câştigat primul meci acasă, dar şi noi avem un moral bun după partida de la Stuttgart. Din păcate am ratat ultimele meciuri din cupele europene din cauza unui cartonaş roşu, apoi am fost accidentat. Îmi doresc foarte mult să revin cu un joc bun, să câştigăm şi să mergem mai departe. Suntem foarte valoroşi ca echipă şi putem ajunge departe. Dar trebuie să o luăm pas cu pas şi nu e uşor, pentru că şi celelalte echipe sunt foarte puternice. Presiunea din tribune ne ajută, ne împinge de la spate. E normal să se simtă o anumită oboseală că jucăm din trei în trei zile, dar asta ne e meseria. Mi-a plăcut jocul făcut de CFR Cluj cu Manchester United, dar dacă noi am fi fost în locul lor am fi câştigat".

Partida Steaua Bucureşti - FC Copenhaga, din etapa a II-a a Grupei E a Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 22.05, pe Arena Naţională, şi va fi transmisă în direct de ProTV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici