Reghecampf: Sunt sigur că Gâlcă o să reuşească la Steaua

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a declarat, luni, că este sigur că noul tehnician al Stelei, Constantin Gâlcă, va avea performanţe la campioana României, deoarece ştie ce înseamnă un club de o asemenea valoare.

102 afișări
Imaginea articolului Reghecampf: Sunt sigur că Gâlcă o să reuşească la Steaua

Laurentiu Reghecampf (Imagine: Marius Dobrescu/Mediafax Foto)

"Toată lumea vorbeşte frumos despre ce a realizat la echipa naţională sub 17 ani. Sunt sigur că o să reuşească. Ştie ce înseamnă Steaua, a jucat foarte mulţi ani, iar din punctul ăsta de vedere nu vor fi probleme. Cred că au luat o hotărâre foarte importantă. Eu mi-am terminat ceea ce aveam de făcut la Steaua. Am ridicat foarte mult nivelul echipei, jucătorilor. Oamenii sunt foarte aproape de echipă şi cred că el va duce mai departe ce am început noi acum doi ani", a spus Reghecampf, la Dolce Sport.

Laurenţiu Reghecampf îi recomandă lui Gâlcă să aibă o relaţie apropiată cu fostul manager al FC Steaua, Mihai Stoica, deoarece acesta îl poate ajuta, chiar dacă se află la închisoare. "Va fi foarte important pentru el să aibă o întâlnire şi cu MM, pentru că este un om foarte important. Cred că ar fi foarte important să aibă o legătură apropiată cu MM, pentru că îi poate da foarte multe sfaturi, îl poate ajuta foarte mult", a completat Reghecampf.

Antrenorul Constantin Gâlcă a declarat, luni, după întâlnirea avută la penitenciarul Poarta Albă cu finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, că s-a înţeles cu acesta pentru preluarea conducerii tehnice a campioanei României.

Gâlcă îl înlocuieşte la Steaua pe Laurenţiu Reghecampf, care va antrena formaţia saudită Al Hilal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici