Reghecampf: Suntem într-o situaţie dificilă, unii jucători s-au speriat de numele Dinamo

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a declarat, vineri, că Gloria Bistriţa este într-o situaţie dificilă, după înfrângerea din meciul cu Dinamo, scor 0-2, apreciind că unii jucători s-au speriat de numele formaţiei bucureştene şi că Bruno Moraes a jucat foarte slab.

12 afișări
Imaginea articolului Reghecampf: Suntem într-o situaţie dificilă, unii jucători s-au speriat de numele Dinamo

Reghecampf: Suntem într-o situaţie dificilă, unii jucători s-au speriat de numele Dinamo (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

"Am avut câteva ocazii, dar tot nu reuşim să marcăm. Suntem într-o situaţie dificilă şi vine Steaua. Azi, 3-4 jucători s-au speriat de numele Dinamo şi nu au reuşit să facă ce ne propusesem. Am partea mea de vină, dar am încercat să fac tot ceea ce depinde de mine să câştigăm şi voi încerca şi în continuare. Bruno Moraes a jucat foarte slab, câteodată are nişte execuţii extraordinare, în alte momente ne disperă pe toţi", a spus Regrecampf la conferinţa de presă de după meci.

Tehnicianul a adăugat că Gloria trebuie să câştige măcar trei meciuri până la finalul turului, pentru că altfel situaţia echipei va fi şi mai gravă: "Acum vin meciuri grele. De schimbări nu mai avem timp şi nici foarte multe soluţii. Jucătorii ar trebui să-şi dorească să moară pe teren, să bage piciorul mai mult. Am crezut că vom repeta prima repriză de la Galaţi şi eram convins că nu vom pierde. Îmi doresc să câştigăm măcar trei meciuri până la final, altfel va urma o iarnă grea".

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Gloria Bistriţa, într-un meci din cadrul etapei a XII-a din Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici