Reghecampf: Vom alinia o echipă a doua la meciul cu Viitorul, dar vom avea o formaţie foarte bună

Tehnicianul Laurenţiu Reghecampf a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că la meciul cu Viitorul Constanţa, din etapa XXXII a Ligii I, va alinia "o echipă a doua", dar această formaţie a Stelei va fi foarte bună şi va încerca să câştige, propunându-şi să încheie campionatul "cu capul sus".

158 afișări
Imaginea articolului Reghecampf: Vom alinia o echipă a doua la meciul cu Viitorul, dar vom avea o formaţie foarte bună

Reghecampf: Vom alinia o echipă a doua la meciul cu Viitorul, dar vom avea o formaţie foarte bună (Imagine: Razvan Lupica / MediafaxFoto)

"Vă asigur că echipa, jucătorii, staful, toată lumea este concentrată şi pregătită să câştige în primul rând meciul de duminică seară. Vom alinia o echipă a doua, deşi la Steaua nu există echipa a doua. Vom avea echipă foarte bună şi vom încerca să câştigăm meciul de duminică seară. Atâta timp cât mă aflu în faţa dumneavoastră şi am fost adus la Steaua să câştig trofee n-am să mă abat de la acest drum. Legătura dintre noi, mine, patron şi Mihai Stoica se bazează foarte mult pe încredere, cinste, suntem oameni care am încercat pe parcursul acestui an să vă oferim spectacol. Nu vreau ca acest campionat să fie umbrit e anumite discuţii. Am explicat motivul pentru care am vrut să dăm liber anumitor jucători. Rusescu cu siguranţă va juca. Noi v-am obişnuit cu meciuri frumoase, cu rezultate pozitive, ne dorim ca la fiecare meci să câştigăm. E foarte important pentru noi să terminăm cmapionatul cu capul sus", a spus Reghecampf.

El a precizat că meciul de sâmbătă nu va fi uşor pentru Viitorul, menţionând şi că Steaua nu trebuie să desconsidere adversarul. "În fotbal se poate întâmpla orice, nu trebuie să desconsiderăm adversarul. Întâlnim o echipă care cu siguranţă o să-şi dorească să câştige. Cred că valoarea jucătorilor pe care-i avem în momentul de faţă ne dă dreptul să spunem că suntem favoriţi la meciul de duminică. Nu va fi un meci uşor pentru Viitorul. Am mare încredere în Cojocaru, consider că antrenându-se de un an împreună cu Tătăruşanu, Stanca şi Nae a învăţat foarte multe lucruri şi merită să fie în lotul Stelei. Mihai Costea ar fi păcat să plece liber sau la o echipă unde nu o să poată creşte în valoare, cred că el încă nu şi-a spus ultimul cuvânt. Vlad Chiricheş e bine, îşi face tratamentele, Alex Chipciu se va opera luni şi sperăm că se va recupera cât mai repede", a adăugat Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf consideră incredibil ceea ce a reuşit la Steaua în decurs de un an şi este de părere că oricărui jucător care va semna în vară cu gruparea bucureşteană. "Dorim foarte mult să aducem un atacant, să întărim echipa unde are nevoie mai mare. Într-adevăr Lucian Sânmărtean este un jucător de valoare din campionatul românesc. Pe mine mă interesează să am un lot puternic, să am jucători care să câştige campionatul, Cupa şi să se califice în grupele Ligii Campionilor. Deocamdată cred că ceea ce am reuşit într-un an la Steaua este incredibil şi trebuie să continuăm pe acest drum. Îi va fi foarte foarte greu oricărui jucător care va semna în vară cu Steaua. Trebuie măcar să fie la valoarea lotului pe care îl avem, dacă nu chiar mai bun. Trebuie să aducem jucători care sunt de valoarea lui Raul Rusescu. Jucători buni din campionatul românesc sunt foarte puţini", a afirmat tehnicianul.

Reghecampf a declarat că vrea ca echipa sa să obţină victorii în ultimele trei etape. "Dacă nu vom obţine 9 puncte în ultimele 3 etape, jucătorii care vor evolua în aceste partide probabil că vacanţa o vor petrece mai mult aici pe la stadion în cantonament", a adăugat el.

Tehnicianul Stelei a precizat că nu crede că antrenorul Cosmin Contra va pleca de la Petrolul: "Nu-l văd pe Contra să plece de la Petrolul, o echipă care va juca în Liga Europa".

Laurenţiu Reghecampf a mai spus că la finala Ligii Europa, câştigată de Chelsea Londra în faţa formaţiei Benfica Lisabona, a ţinut cu echipa engleză. El a menţionat că la finala Ligii Campionilor, dintre Bayern Munchen şi Borussia Dortmund, este posibil orice, importantă fiind forma de moment: "Dacă ne uităm pe statistică Bayern este favorită, dar având în vedere că e un singur meci contează forma din ziua respectivă, norocul, este posibil orice".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici