Remiză albă la Iaşi, între Poli şi U Craiova 1948, care rămân pe locuri de baraj în Superligă

  • Bara lui Sidibe, din minutele suplimentare de joc ar fi putut aduce victoria pentru U Craiova 1948, în meciul din deplasare cu Politehnica Iaşi
  • Partida s-a încheiat luni fără goluri, cele două echipe ocupând locurile de baraj
  • Sistemul VAR a anulat oltenilor un gol şi o lovitură de pedeapsă.
80 afișări
Imaginea articolului Remiză albă la Iaşi, între Poli şi U Craiova 1948, care rămân pe locuri de baraj în Superligă

Remiză albă la Iaşi, între Poli şi U Craiova 1948, care rămân pe locuri de baraj în Superligă

Poli Iaşi şi U Craiova 1948 au încheiat la egalitate, 0-0, meciul din etapa a 3-a a play out-ului Superligii la fotbal masculin, meci care le putea scoate pe ambele din zona fierbinte a clasamentului, în cazul unei victorii.

Baeten a marcatpentru olteni în minutul 16 al confruntării, pe fondul dominării oaspeţilor, însă reuşita sa a fost invalidată după consultarea sistemului VAR, pe motiv de offside.

Peste un sfert de oră, centralul partidei a dictat un penalty în favoarea oaspeţilor, pentru un presupus henţ în careu al lui Samayoa, însă şi-a revizuit decizia după o analiză VAR.

Poli Iaşi a revenit mai decisă de la vestiare şi a fost mai prezentă în careul advers decât în prima repriză, bifând câteva ocazii de poartă, fără a genera însă pericol iminent.

Ocazia meciului i-a aparţinut lui Sidibe, care putea aduce toate cele trei puncte în Bănie, însă şutul său din minutele suplimentare de joc a trimis mingea în bara porţii lui Lung Junior.

Cele două echipe îşi împart astfel punctele şi se menţin pe locurile de baraj, 13, Poli Iaşi (18 puncte) şi 14, U Craiova 1948 (17 puncte), cu Dinamo Bucureşti pe primul loc retrogradabil, dar cu un meci mai puţin jucat.

Ultimul meci al etapei între Dinamo Bucureşti şi Oţelul Galaţi, se dispută luni seara, de la ora 20.30.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici