Remiză albă pentru CFR Cluj la debutul în preliminariile Ligii Campionilor

CFR Cluj a remizat, 0-0, în prima manşă a turului 1 preliminar din UEFA Champions League, în deplasare, în compania lui Pyunik Erevan, campioana Armeniei.

571 afișări
Imaginea articolului Remiză albă pentru CFR Cluj la debutul în preliminariile Ligii Campionilor

Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA, Facebook

Ardelenii au dominat în mare parte partida, atât statistic, cât şi ca aspect al jocului. Mistrati a bifat prima ocazie în minutul 4, cu un şut din marginea careului, respins cu dificultate de la rădăcina bării.

Deac a şutat şi el, de data aceasta la vinclu, în minutul 18, dar portarul advers a boxat, iar Debeljuh nu a reuşit să reia în poartă din apropiere.

Deac şi-a mai testat şansele în două rânduri cu şuturi de la distanţă, fără succes însă.

Prima fază periculoasă a gazdelor a venit prin şutul de la 30 de metri al lui Renzo Jose, abia în debutul reprizei secunde.

Cea mai mare ratare a meciului i-a aparţinut lui Debeljuh, care a făcut şi faza partidei, în minutu 73, după ce a preluat o minge pe piept, în dreptul punctului cu var, după care a trimis mingea în transversală din foarfecă pe spate.

Campioana României a încheiat meciul în atac, cu alte 2-3 ocazii de a marca, nefructificate însă.

Returul se va juca săptămâna viitoare la Cluj, CFR Cluj având nevoie de o victorie pentru a se califica în turul 2 preliminar.

Până atunci, CFR Cluj va juca Super Cupa României, sâmbătă, în compania celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Dacă se vor califica, clujenii vor evolua împotriva câştigătoarei din dubla confruntare dintre Dudelange (Luxemburg) – KF Tirana (Albania).

Partidele din turul doi preliminar al UEFA Champions League sunt programate pe 19/20 iulie (turul) şi 26/27 iulie (returul).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici