Remiză fără goluri în FC Botoşani - FCSB. A fost primul meci al sezonului în Liga 1

  • FC Botoşani şi FCSB au lansat joi sezonul 2021-2022 al Ligii 1 la fotbal masculin.
  • Cu un lot aproape complet remaniat, botoşănenii au sperat la o victorie, însă au reuşit doar o remiză albă, obţinând un punct în faţa vicecampioanei.
  • FCSB a ratat o lovitură de pedeapsă prin Florin Tănase.
99 afișări
Imaginea articolului Remiză fără goluri în FC Botoşani - FCSB. A fost primul meci al sezonului în Liga 1

Remiză fără goluri în FC Botoşani - FCSB. A fost primul meci al sezonului în Liga 1

Moldovenii au făcut faţă cu brio echipei conduse de Dinu Todoran. De la bucureşteni au lipsit nume importante precum Florinel Coman, incomplet refăcut, sau Andrei Miron, Adrian Şut şi Darius Olaru.

FCSB a încercat să-şi confirme statutul de favorită, punând stăpânire pe joc în primele minute ale meciului, nereuşind însă în primele 45 de minute decât un singur şut pe spaţiul porţii. E drept, acesta a coincis cu cea mai mare ocazie a reprizei, Oaidă nimerind bara în minutul 43.

Botoşaniul a ameninţat sporadic poarta lui Vlad, însă niciodată suficient de periculos, chiar dacă două din şuturi au prins cadrul porţii.

În minutul 60, FCSB are ocazia să deschidă scorul de la 11 metri, însă Papp ghiceşte execuţia lui Tănase şi scorul rămâne 0-0.

FCSB se aruncă în atac, ratează o ocazie mare prin Octavian Popescu şi se lasă descoperită, gazdele replicând prin Ongenda, în minutul 66, cu un şut razant cu bara.

Ocaziile de pe final le aparţin bucureştenilor, Radunovic, Tănase şi Cristea trimiţând rând pe rând mingea pe lângă poarta lui Papp.

S-a încheiat fără goluri, antrenorul Marius Croitoru arătându-se vădit bucuros de rezultat, la finalul meciului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici