Remiză frăţească în derby-ul Ardealului: U Cluj – CFR Cluj 1-1 în Cupa României

Prima etapă a fazei grupelor din Cupa României s-a încheiat joi seara la Cluj cu înfruntarea locală dintre Universitatea şi CFR Cluj, care au remizat, 1-1, un egal frăţesc, în ciuda rivalităţii acerbe dintre cele două cluburi. CFR Cluj a jucat cu o echipă remaniată, cu multe rezerve.

287 afișări
Imaginea articolului Remiză frăţească în derby-ul Ardealului: U Cluj – CFR Cluj 1-1 în Cupa României

Fotbal Club CFR 1907 CLUJ, Facebook

CFR Cluj a rămas fără victorie în faţa „şepcilor roşii” de mai bine de 8 ani, ultimul succes datând din septembrie 2014. E drept, cele două echipe nu s-au mai întâlnit din aprilie 2015.

Campionii nu au câştigat nici în Cupa României un meci din februarie 2019.

Daniel Bîrligea a deschis scorul în minutul 3, cu o lovitură de cap plasată, din interiorul careului, după o centrare din corner.

Acelaşi Bîrligea a rata ocazia desprinderii la 0-2, după ce a scăpat singur cu portarul, dar şutul său a fost respins de portar.

Între cele două faze, studenţii au avut şi ei o ocazie nefructificată, prin Bălan, care a reluat peste poartă, cu capul, din faţa porţii.

Repriza a fost concluzionată de o altă mare ratare a alb-negrilor, şutul din 6 metri al lui Lorand Fulop fiind blocat de portarul Sava.

Egalarea a venit în minutul 64, când şutul lui Filip a fost deviat în proprie poartă de Roger.

Cele două echipe au mai bifat, rând pe rând, câte o ratare la fiecare poartă şi meciul s-a încheiat la egalitate.

Grupa C este condusă de Rapid Bucureşti, cu 3 puncte, în timpce U Cluj şi CFR se află pe locurile 4, respectiv 5.

Cele două se întâlnesc din nou, la distanţă de doar 3 zile, duminică, tot pe Cluj Arena, de data aceasta în Superligă.

În celelalte meciuri ale zilei s-au înregistrat următoarele rezultate:

  • Oţelul Galaţi – CS Mioveni 0-1 (0-1)
  • Minaur Baia Mare – FC Argeş 0-0 (0-0)
  • Petrolul Ploieşti – Sepsi Sfântu Gheorghe 1-3, (0-0)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici