Remiză între Voluntari şi Oţelul în a patra etapă din play-out

  • FC Voluntari şi Oţelul Galaţi au terminat la egalitate în runda a patra din play-out-ul Superligii.
  • Gălăţenii au obţinut un punct în prelungirile meciului.
182 afișări
Imaginea articolului Remiză între Voluntari şi Oţelul în a patra etapă din play-out

Sursa foto: Facebook

FC Voluntari a remizat sâmbătă pe teren propriu, 1-1 (1-0) cu Oţelul Galaţi, în etapa a patra din play-out-ul Superligii de fotbal.

Gazdele au deschis scorul în minutul 20, prin Dumiter, în vreme ce gălăţenii au egalat în minutul 90+4, prin Lameira.

În urma acestui rezultat, Oţelul ajunge pe locul 2 în clasamentul play-out-ului, la egalitate de puncte, 27, cu Hermannstadt, care e pe 1, şi cu UTA, aflată pe poziţia a treia. Cele trei echipe sunt despărţite de golaveraj.

Toate cele trei grupări pot fi însă depăşite de U Cluj, care joacă sâmbătă seară acasă cu Petrolul. Clujenii au 26 de puncte.

În ceea ce o priveşte pe Voluntari, după egalul cu Oţelul a rămas pe locul 6 în play-out.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici