Rennes îl va monitoriza pe Mitea

Site-ul football365.fr a scris, miercuri, că oficialii clubului francez Rennes îl vor monitoriza pe mijlocaşul echipei Dinamo Bucureşti, Nicolae Mitea, pentru un eventual transfer, iar campioana Rusiei, Rubin Kazan, îl va urmări pe fundaşul Gabruiel Tamaş.

20 afișări
Imaginea articolului Rennes îl va monitoriza pe Mitea

Rennes îl va monitoriza pe Mitea

Sursa citată notează că Mitea are contract cu gruparea dinamovistă până în iunie 2012.

"Tamaş se află în vederile mai multor cluburi din Rusia, dar cei mai interesaţi par campionii de la Rubin Kazan. Internaţionalul român este împrumutat de AJ Auxerre la Dinamo, dar liderul din România ar putea să-l achiziţioneze definitiv dacă va intra grupele Ligii Campionilor", scrie football365.fr.

Nicolae Mitea, în vârstă de 24 de ani, a revenit la Dinamo după cinci sezoane petrecute la Ajax Amsterdam, iar Gabriel Tamaş, în vârstă de 25 de ani, s-a întors sub formă de împrumut la Dinamo după doar un sezon petrecut la Auxerre.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici