Rensing nu va mai putea evolua până la finalul sezonului, din cauza unei accidentări

Goalkeeperul echipei Bayern Munchen, Michael Rensing, nu mai poate evolua în niciunul din meciurile pe care formaţia bavareză le are de disputat până la finalul acestui sezon, din cauza unei leziuni suferită la un deget, informează AFP.

1 afișare

Rensing, în vârstă de 25 de ani, nu a mai evoluat ca titular din meciul cu FC Barcelona (0-4), din returul sfertului Ligii Campionilor, tehnicianul din acel moment al bavarezilor, Jurgen Klinsmann, preferându-l în locul său pe Hans-Jorg Butt.

În ciuda faptului că antrenorul Klinsmann a fost demis, la finele lunii aprilie, iar Jupp Heynckes a fost numit interimar, Rensing nu şi-a recăpătat locul de titular.

Michael Rensing, fost internaţional german, a disputat 26 de meciuri în acest sezon din Bundesliga, dar a ameninţat, luna trecută, că va părăsi pe Bayern dacă oficialii clubului vor cumpăra un portar de valoare în această vară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici