Rentă viageră de 500 de euro pentru membrii de onoare ai FRF

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a aprobat, sâmbătă, alocarea unei rente viagere de 500 de euro unui număr de cel mult 20 de membri de onoare ai forului fotbalistic.

223 afișări
Imaginea articolului Rentă viageră de 500 de euro pentru membrii de onoare ai FRF

Rentă viageră de 500 de euro pentru membrii de onoare ai FRF (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

"Comitetul Executiv a aprobat alocarea unei rente viagere în valoare de 500 de Euro netto, care va fi acordată membrilor de onoare ai Federaţiei Române de Fotbal. Lista acestora - care nu va putea depăşi 20 de persoane - va fi alcătuită având la bază criterii precise (ele vor fi elaborate în cel mai scurt timp) şi va fi supusă dezbaterii şi aprobării Comitetului Executiv al FRF din ziua de 5 martie 2014. Propunerea Comitetului Executiv al FRF va fi supusă dezbaterii şi aprobării Adunării Generale Ordinare a FRF din aceeaşi zi", se arată pe site-ul FRF.

La Adunarea Generală Ordinară a FRF din 5 martie, pe ordinea de zi se află şi dezbaterea şi aprobarea unei propuneri formulate de Comitetul Executiv, privind acordarea titlului de preşedinte de onoare al FRF lui Mircea Sandu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici