Renzo Rossi: Discuţiile pentru preluarea FC Rapid de către Angelo Massone sunt foarte avansate

Fostul manager sportiv al FC Rapid, Renzo Rossi, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că discuţiile pentru preluarea grupării giuleştene de către omul de afaceri italian Angelo Massone sunt foarte avansate, fiind posibil ca documentele să fie semnate astăzi.

360 afișări
Imaginea articolului Renzo Rossi: Discuţiile pentru preluarea FC Rapid de către Angelo Massone sunt foarte avansate

Renzo Rossi (Imagine: Mircea Roşca / Mediafax Foto)

"Angelo Massone s-a întâlnit în mai multe rânduri cu domnul Zamfir (n.r. - acţionarul majoritar Adrian Zamfir) şi cu doamna Andronache (n.r. - Cristina Andronache, administrator judiciar al FC Rapid). Discuţiile de preluare a clubului sunt foarte avansate. Este posibil ca documentele să se semneze chiar astăzi. Mai sunt unele mici detalii de pus la punct. Angelo Massone pleacă în cursul acestei zile în Italia, dar dacă nu se semnează astăzi oricum dânsul se întoarce la Bucureşti săptămâna viitoare", a spus Rossi.

Renzo Rossi a precizat că Angelo Massone va face cunoştinţă astăzi cu jucătorii din lotul echipei Rapid. "Acum aşteptăm să ne întâlnim cu doamna Andronache şi cu domnul Nicolae Manea pentru a merge la Mogoşoaia şi a lua un prim contact cu jucătorii. Din momentul în care se va semna, lucrurile se vor face foarte profesionist, totul va fi transparent. Trebuie însă să ne mişcăm foarte repede, pentru că timpul este scurt. Avem nevoie şi de jucători valoroşi, dar şi de un antrenor, pentru că Viorel Moldovan a plecat la naţionala de tineret. Sunt discuţii atât cu antrenori din România cât şi din străinătate, dar este devreme să discutăm despre aceste lucruri", a menţionat el.

Angelo Massone, un om de afaceri italian apropiat fostului manager sportiv al FC Rapid, Renzo Rossi, a sosit, marţi, la Bucureşti, pentru a negocia cu Adrian Zamfir preluarea pachetului majoritar de acţiuni al grupării giuleştene.

În iunie 2008, clubul Livingston a fost preluat de un grup de investitori italieni, printre care s-a numărat şi Massone, ca acţionar principal. Sub conducerea lui Massone, clubul a ajuns într-un an aproape de faliment, fiind salvat în ultimul moment de la lichidare, dar retrogradat în liga a treia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici