Renzo Rossi este noul director sportiv al FC Rapid

Italianul Renzo Rossi a fost instalat, duminică seară, în funcţia de director sportiv al FC Rapid, el fiind adus la solicitarea antrenorului principal Ioan Ovidiu Sabău.

307 afișări
Imaginea articolului Renzo Rossi este noul director sportiv al FC Rapid

Renzo Rossi (Imagine: Mircea Rosca / MediafaxFoto)

"Mă bucur foparte mult că m-am întors la Rapid. Neluţu a insistat foarte mult să vin alături de el la Rapid şi am acceptat. Sper să lucrăm bine împreună şi echipa să-şi atingă obiectivele la finalul campionatului", a declarat, luni, Renzo Rossi pentru MEDIAFAX, care a participat la şedinţa de pregătire a echipei giuleştene de la Pro Rapid.

Rossi a mai lucrat la FC Rapid alături de tehnicianul Cristiano Bergodi. De asemenea, el a mai ocupat diverse posturi la Steaua, CFR Cluj şi FC Naţional.

O altă noutate din staful giuleştenilor este medicul Romeo Popescu, care l-a înlocuit pe Marian Dumitru, plecat la Al Jaish din Qatar, alături de Răzvan Lucescu.

La antrenamentul de luni dimineaţă au participat 18 jucători. Alţi şase jucători: Rui Duarte, Glauber, Albuţ, I. Voicu, Goga şi Ilijovski, efectuând vizita medicală, iar Nemanja Milisavljevicvi, Vladimir Bozovici şi Milos Pavlovici fiind la Belgrad pentru a obţine vizele în vederea deplasării în Scoţia, unde rapidiştii vor efectua un cantonament începând din această seară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici