Restricţii de circulaţie în Piteşti pentru monopostul F1 condus de Lucas Di Grassi

Autorităţile locale şi organizatorii demonstraţiei cu un monopost de Formula 1 şi maşina pentru circuite Megane Trophy, care se va desfăşura vineri în Piteşti, au anunţat că vor fi impuse restricţii de circulaţie pe artera din apropierea stadionului Nicolae Dobrin, transmite corespondentul MEDIAFAX.

54 afișări
Imaginea articolului Restricţii de circulaţie în Piteşti pentru monopostul F1 condus de Lucas Di Grassi

Monopostul R28 cu care Fernando Alonso a câştigat anul trecut două Mari Premii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Organizatorii şi autorităţile propun următoarele trasee ocolitoare: Pentru sensul de mers dinspre Drăgăşani spre Craiova şi Bucureşti, traseele ocolitoare sunt: pe str. Smeurei - Republicii - Maternităţii - Câmpineanu - Depozitelor - Lânăriei - Bd. Petrochimiştilor şi pe str. Smeurei - Teilor - Exerciţiu - Calea Craiovei. Pentru sensul de mers dinspre Craiova şi Bucureşti spre Drăgăşani, varianta ocolitoare este Calea Craiovei - Str. Basarabiei - Lânăriei - Depozitelor - Câmpineanu, Maternităţii - Smeurei", se arată în comunicatul remis agenţiei MEDIAFAX de către organizatorii evenimentului.

De asemenea, organizatorii roagă cetăţenii să-şi retragă maşinile parcate pe Str. Nicolae Dobrin până joi, ora 6.00, în caz contrar, acestea urmănd a fi ridicate de către lucrătorii Poliţiei Comunitare Argeş. Pentru evitarea aglomeraţiei şi a blocării zonei de spectacol în ziua de vineri, spectatorii sunt rugaţi să folosească alte modalităţi de transport la stadion decât maşina personală.

Pilotul de teste al echipei Renault, Lucas Di Grassi, va efectua, vineri, o demosntraţie cu un monopost de Formula 1 la Piteşti, pe o pistă amenajată în apropierea Stadionului Nicolae Dobrin.

Evenimentul va avea loc în avanpremiera spectacolului Renault Roadshow, programat sâmbătă şi dumincă la Bucureşti. Grassi va pilota la Piteşti monopostul R28, cu care Fernando Alonso a câştigat anul trecut două Mari Premii.

De asemenea, Julien Piguet, pilot profesionist şi cascador, va face acrobaţii şi demonstraţii cu Megane Trophy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici