Retragerea târzie a lui Nick Kyrgios de la United Cup îi surprinde pe coechipierii australieni

  • Retragerea târzie a tenismenului Nick Kyrgios de la ediţia inaugurală a Cupei United i-a luat prin surprindere pe coechipieri.
  • Aceştia au aflat decizia miercuri, cu câteva minute înainte de conferinţa de presă de dinaintea turneului din Australia.
271 afișări
Imaginea articolului Retragerea târzie a lui Nick Kyrgios de la United Cup îi surprinde pe coechipierii australieni

Kyrgios, care ocupă locul 22 în lume şi a ajuns anul acesta în finala de la Wimbledon, urma să conducă Australia la evenimentul comun ATP şi WTA, care se desfăşoară la Sydney, Brisbane şi Perth. Concursul oferă puncte de clasament şi premii în valoare de 15 milioane de dolari.

Organizatorii au declarat că jucătorul de 27 de ani, care urma să se confrunte joi cu britanicul Cameron Norrie în primul său meci de simplu din Grupa D, s-a retras din cauza unei accidentări.

„Am aflat acum 10 minute. Evident, este o veste proastă pentru noi toţi şi acum mergem mai departe", a declarat co-capitanul Sam Stosur reporterilor.

Kyrgios, care a ales să nu facă parte din echipa de Cupa Davis a Australiei în acest an, a postat ulterior pe Instagram un videoclip în care este văzut într-un port, cu menţiunea „Zi frumoasă”.

Alex de Minaur, care va ocupa acum poziţia de număr 1 la masculin pentru echipa Australiei, nu a vrut să discute despre Kyrgios spunând că încearcă să se concentreze pe evenimentul care urmează.

„Cred că ar fi grozav dacă am vorbi doar despre această echipă minunată. Suntem toţi aici, suntem toţi fericiţi că suntem aici, suntem pe cale să jucăm un nou eveniment interesant, ceva nou pentru noi toţi - Cupa United", a spus el.

Turneul, care se desfăşoară în perioada 29 decembrie-8 ianuarie, reuneşte 18 ţări împărţite în şase grupe de câte trei, echipele urmând să joace două meciuri de simplu masculin şi două de simplu feminin şi un meci de dublu mixt.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici