Retras din fotbal cu probleme cardiace, Aguero ar putea merge la Cupa Mondială din Qatar 2022

Fostul atacant argentinian Sergio Aguero a declarat că ar putea face parte din staff-ul naţionalei Argentinei la Cupa Mondială din Qatar din acest an, după ce s-a întâlnit luni cu preşedintele Asociaţiei Argentiniene de Fotbal (AFA), Claudio Tapia.

146 afișări
Imaginea articolului Retras din fotbal cu probleme cardiace, Aguero ar putea merge la Cupa Mondială din Qatar 2022

Kun Aguero, în perioada Manchester City

Aguero, în vârstă de 33 de ani, şi-a anunţat retragerea din fotbal în decembrie din cauza unei afecţiuni cardiace, trăgând cortina peste o carieră de 18 ani în care a marcat peste 400 de goluri.

Argentinianul a declarat că ultimele detalii ale înţelegerii sale cu AFA vor fi stabilite în următoarele săptămâni şi a adăugat că speră să asiste la tragerea la sorţi finală a Cupei Mondiale, care va avea loc la 1 aprilie.

„Încă trebuie să ne stabilim rolul, dar voi fi alături de echipă la Cupa Mondială", a declarat Aguero pentru TyC Sports. „A fost o discuţie frumoasă cu Chiqui (Tapia)".

„Vreau să petrec timp cu jucătorii", a adăugat el. „Voi fi acolo cu echipa, mă înţeleg foarte bine cu ei. Vreau să fiu aproape de ei şi să încerc să mă distrez. Vreau să găsesc o modalitate prin care să pot ajuta echipa naţională."

Aguero a marcat 41 de goluri în 101 meciuri pentru Argentina, pe care a reprezentat-o la trei Cupe Mondiale şi a ajutat-o să câştige Copa America 2021 - primul său titlu major în 28 de ani.

Argentina s-a calificat deja fără înfrângere în Qatar şi se află pe locul al doilea în grupa de calificare sud-americană, la patru puncte în spatele Braziliei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici