Rezultant uluitor în Spania: campioana Atletico Madrid, învinsă de ultima clasată

Ca mai mare surpriză a sezonului în La Liga a fost furnizată miercuri de lanterna roşie Levante, care a obţinut abia a doua victorie în 24 de meciuri, chiar în faţa campioanei en titre. Atletico rămâne fără victorie în faţa lui Levante în ultimele 4 partide, două fiind înfrângeri pe teren proppriu.

425 afișări
Imaginea articolului Rezultant uluitor în Spania: campioana Atletico Madrid, învinsă de ultima clasată

Diego Simeone, antrenor Atletico Madrid

În ciuda diferenţei uriaşe din clasament, Levante a avut cea mai importantă ocazie a primei reprize, portarul Oblak parând in extremis şutul lui Jorge de Frutos.

Singurul gol al meciului a fost marcat de oaspeţi în munutul 54 prin Gonzalo Melero, care a primit o pasă în diagonală, în careu, de unde a şutat imparabil pentru 0-1.


Jorge de Frutos la- pus din nou la încercare pe Oblak, la puţin timp după ce arbitrul a refuzat un penalty pentru gazde, după ce a verificat sistemul VAR.

În ciuda prsieunii constante asupra apărării lui Levante, elevii lui Simeone nu au reuşit nici măcar un şut pe poartă până în minutul al 6-lea suplimentar de joc, când Correa a trimis spectaculos, din foarfecă, în plasa porţii lui Cardenas. Golul a fost anulat însă, pentru un fault în atac.

Faza meciului a făcut-o Malsa, care a trimis un şut lobat de la 45 de metri de poarta lui Oblak, nimerind bara transversală.

Ultima ocazie a meciului l-a avut în prim plan pe Oblak, care a urcat în careu la ultima lovitură liberă şi atrimis o lovitură de cap puţin peste poarta lui Levante.


Madrilenii au ratat ocazia de a trece peste Barcelona în clasament, rămânând pe locul 5, cu 39 de puncte, la 15 distanţă de liderul Real Madrid şi cu unul singur peste Real Sociedad, care are un meci mai puţin jucat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici